Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [12/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [12/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (12/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (12/12/19).

  • Κριός

Παρόλο που νιώθετε φανταστικά, αισθάνεστε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα στη σχέση σας. Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα μαζί, από ένα καινούργιο εστιατόριο μέχρι μεθόδους επικοινωνίας.

  • Ταύρος

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που εσείς και ο/η σύντροφός σας δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε με τίποτα. Και δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω που να μπορείτε να κάνετε. Απλά, βεβαιωθείτε ότι δεν απομακρύνεστε πολύ ο ένας από τον άλλον.

  • Δίδυμοι

Σήμερα καθίστε με το ταίρι σας και συζητήστε τι θα ήθελε να κάνει ο καθένας από εσάς. Δεν χρειάζεται να διαρκέσει πολύ. Δεν θα υπάρξουν τίποτα μεγάλες εκπλήξεις σε αυτά που ήδη ξέρετε αλλά θα είναι καλό να ακούσετε τι έχει να πει το ταίρι σας.

  • Καρκίνος

Δεν γυρεύετε καβγάδες – αλλά αν σας προκαλέσουν θα αντιδράσετε. Το ίδιο θα συμβεί και με το ανάποδο: Αν το ταίρι σας σάς γεμίσει με αγάπη και τρυφερότητα, θα ανταποδώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Λέων

Το ταίρι σας θα σας συστήσει σε κάποιο άτομο – ή κάποια ιδέα – που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που σκέφτεστε για τον έρωτα. Μπορεί να είναι κάτι μικρό αλλά θα σας επηρεάσει πολύ.

  • Παρθένος

Σήμερα μπορεί να προκληθούν διαφωνίες και συγκρούσεις για μικροπράγματα… Αν και οι αφορμές δεν θα έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα που υποβόσκουν. Απλά με αυτό ντον τρόπο θα εκτονώσετε την ένταση μεταξύ σας!

  • Ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε να μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο καλά… Ο μόνος λόγος για αυτό, θα είναι κάποια συναισθηματικά βάρη που δεν σας αφήνουν να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε και η διάθεσή σας θα αλλάξει αμέσως.

  • Σκορπιός

Σήμερα είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Θα σας είναι πιο εύκολο από ποτέ να τους κάνετε να συμφωνήσουν με τις ιδέες και τα σχέδια σας για το μέλλον. Μιλήστε τους για να βεβαιωθείτε ότι σας καταλαβαίνουν.

  • Τοξότης

Απόψε είναι μια υπέροχη βραδιά για να βγείτε ένα ραντεβού με το ταίρι σας! Είστε γεμάτοι με ισχυρή ενέργεια και θέλετε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του. Μπορεί να το κάνετε να σας ερωτευτεί και πάλι από την αρχή!

  • Αιγόκερως

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα, είναι να δείξετε επιμονή και υπομονή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνονται και βαθιά μέσα σας ξέρετε ήδη όσα πρέπει. Τα πράγματα σύντομα θα βελτιωθούν πολύ και για τους δυο σας.

  • Υδροχόος

Σήμερα θα σοκάρετε το ταίρι σας – με την καλή έννοια, με μια ιδέα ή επίδειξη τρυφερότητας που είναι λες και έχετε διαβάσει τη σκέψη του. Μην προδίδετε τα μυστικά σας. Καλό είναι να υπάρχει λίγο μυστήριο στη σχέση!

  • Ιχθύες

Απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτό που προσπαθεί να σας περάσει ο/η σύντροφός σας! Δεν χρειάζεται να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο γιατί δεν θα σας βγάλει πουθενά. Ηρεμήστε και αφήστε το να κατασταλάξει μέσα σας. Στο τέλος θα τα καταφέρετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments