Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [12/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [12/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (12/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (12/12/19).

  • Κριός

Ελαττώστε λίγο την επιθετικότητα σας… Διότι μπορεί να τρομάξετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και με το οποίο έχετε κάνει μια καλή αρχή. Να θυμάστε να κρατάτε τις αλληλεπιδράσεις σας χαμηλών τόνων και όλα θα πάνε μια χαρά.

  • Ταύρος

Βρίσκεστε πάλι με την παλιοπαρέα για αυτό θα ήταν ωραία αν μπορούσατε να κανονίσετε στους φίλους σας κάποια ραντεβού με τα οποία εσείς δεν τα βρήκατε αλλά μπορεί να είναι τέλεια για αυτούς. Οι χάρες ανταποδίδονται – οπότε μπορεί να σας περιμένει και εσάς κάτι καλό.

  • Δίδυμοι

Κάποιος/α πρώην θέλει να αναθερμάνει το δεσμό σας αλλά εσείς ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους. Ότι έγινε-έγινε. Πώς θα μπορούσε να συγκριθεί με όλα όσα συμβαίνουν τώρα στη ζωή σας;

  • Καρκίνος

Θέλετε να είστε υπεύθυνοι για τις επιλογές που κάνετε στην ερωτική σας ζωή Συγχαρητήρια! Αυτό σημαίνει ότι σας περιμένει ένα λαμπρότερο μέλλον. Το να αναμασάτε διαρκώς το παρελθόν δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Συγχωρείστε τους όλους και προχωρήστε.

  • Λέων

Ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσετε στην καρδιά κάποιου/κάποιας είναι να του/της κάνετε μια άμεση πρόταση. Ή μήπως έχετε εμπλακεί με τόσα πολλά άτομα που έχετε ξεχάσει τη γοητεία που κρύβει η άμεση και ευθεία προσέγγιση;

  • Παρθένος

Οι πράξεις μετράνε περισσότερο από τα λόγια (και είναι και πιο θελκτικές). Το συνειδητοποιείτε όταν κάποιος προσελκύει την προσοχή σας και κάνει το σωστό ενώ όλοι οι άλλοι απλά κάθονται και το συζητάνε αδιάκοπα.

  • Ζυγός

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε εσείς αντί να ανησυχείτε διαρκώς για τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι. Εξάλλου, είναι ενήλικες και μπορούν να εκφράσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Μήπως να κάνετε κι εσείς το ίδιο;

  • Σκορπιός

Μερικές φορές θα πρέπει να βγείτε έξω από τα νερά σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεστε επιθετικοί, απλά να δείξετε με τόλμη στα κατάλληλα άτομα ότι είστε διαθέσιμοι.

  • Τοξότης

Εμπρός μαρς! Κουνηθείτε! Οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα τώρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τη συγκέντρωση σας και θα σας υπενθυμίσει την ομορφιά που υπάρχει στον κόσμο γύρω σας. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας στο πάρκο ενώ κάνετε τζόκινγκ.

  • Αιγόκερως

Θυμάστε το παιχνίδι που λεγόταν θάρρος ή αλήθεια; Ήρθε η ώρα να το παίξετε με τον εαυτό σας – μόνο που αυτή τη φορά θα επιλέγετε μόνο θάρρος. Προκαλέστε τον εαυτό σας να πιάσει την κουβέντα στο επόμενο χαριτωμένο άτομο που θα συναντήσετε. Και μετά να του ζητήσετε να βγει ραντεβού μαζί σας. Μια και έξω.

  • Υδροχόος

Το να παρακαλάτε για ένα ραντεβού είναι οπωσδήποτε κάτι που δεν σας προτείνουμε αλλά το να παίρνετε πρωτοβουλίες είναι κάτι θεμιτό. Απλά βεβαιωθείτε ότι οι κινήσεις σας δεν θα παρερμηνευθούν και δεν θα θεωρηθείτε υπερβολικά επιθετικοί, ειδικά με τις τρέχουσες δυναμικές ουράνιες δυνάμεις.

  • Ιχθύες

Κάποιος/α εμφανίζεται από το πουθενά και σώζει την κατάσταση. Και εσείς ως ρομαντικό ον που είστε, μπορείτε εύκολα να μπερδέψετε τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης με τον έρωτα αν δεν προσέξετε. Αν αρχίσετε να κάνετε όνειρα για αυτό το άτομο, μπορεί να μην σας βγει σε καλό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments