Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [12/12/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [12/12/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (12/12/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (12/12/19).

  • Κριός

Η αποφασιστικότητά σας είναι παροιμιώδης, αγαπητοί Κριοί! Και μπορείτε να την κάνετε πιο αποδοτική, αν τη συνδυάσετε με δυναμικές συνέργειες. Εκεί θα σας ωθήσει η Πανσέληνος στους Διδύμους, που φωτίζει τον 3ο Οίκο σας των ομοϊδεατών. Όσο κι αν σας αρέσει να λειτουργείτε αυτόνομα, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να αδράξετε περισσότερα οφέλη μέσα από συνεργασίες. Είναι η ιδανική στιγμή για να στρέψετε την προσοχή και τη δράση σας στο σύνολο, σε τοπικό ή ευρύτερο επίπεδο. Η επαφή σας με καινούργια άτομα θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους με ισχύ!

  • Ταύρος

Αυτό που ακούτε δεν είναι καμπανάκια, είναι κέρματα που κουδουνίζουν! Αγαπητοί Ταύροι, η Πανσέληνος στους Διδύμους ταρακουνά τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Τα χρήματα και η υλική ασφάλεια θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας, καθώς θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των πολλών κόπων σας. Αφιερώστε χρόνο στην οργάνωση των επόμενων στόχων αλλά και σε αποδοτικά συστήματα για να επιβλέπετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας. Οι στρατηγικές κοινωνικές επαφές θα αυξήσουν κατακόρυφα τις ευκαιρίες σας, ακόμα και για καινούργιες διαδρομές με τη λήξη αυτής της χρονιάς!

  • Δίδυμοι

Πάρτε φόρα για να ηγηθείτε και να διαπρέψετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, στρέφει όλους τους προβολείς πάνω σας για τις επόμενες 24 ώρες! Ως «διπλή» οντότητα, δεν είστε καθόλου εγωκεντρική ιδιοσυγκρασία – αλλά δεν πρέπει να αποφύγετε την προβολή σε καμία περίπτωση. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και της αναγνώρισης της σκληρής δουλειάς σας. Παράλληλα, η Πανσέληνος μπορεί να κεντρίσει και τη ρομαντική σας πλευρά… Αναδείξτε τώρα τον πιο λαμπερό εαυτό σας!

  • Καρκίνος

Ελευθερωθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Πανσέληνος στους Διδύμους αφυπνίζει τον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της αποδέσμευσης. Αρχίστε να αφήνετε οριστικά πίσω σας ανώφελες καταστάσεις, προκειμένου να πορευτείτε μπροστά χωρίς άλλες δεσμευτικές υποσχέσεις. Ενίοτε, η νοσταλγική σας φύση σας κάνει κάπως υποχωρητικούς… Όμως πρέπει πλέον να επουλώσετε πικρίες και να προχωρήσετε. Ακόμη κι αν πονέσετε για λίγο – σαν να τραβάτε ένα τσιρότο, θα νιώσετε αμέσως πιο δυνατοί για να βιώσετε καινούργιες περιπέτειες!

  • Λέων

Βάλτε τη σαμπάνια στον πάγο καλού κακού, αγαπητοί Λέοντες… Η Πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών και σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις! Δεν χρειάζεστε μεγάλο κοινό, περιορίστε τον κύκλο σας σε όσους έχουν πραγματική αξία για εσάς. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ρεαλιστική αξιολόγηση της προσφοράς του καθενός, η γενναιόδωρη φύση σας θα το κάνει με ακεραιότητα. Αν αναζητάτε ένα συνεργατικό εγχείρημα, ο θρίαμβος μπορεί να σας περιμένει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες: Εγκαίρως για να βάλετε τα επόμενα θεμέλιά σας σε κάτι καινούργιο!

  • Παρθένος

Έχετε παλέψει για να οικοδομήσετε ένα πιο λαμπρό μέλλον, αγαπητοί Παρθένοι! Και η Πανσέληνος που αναδύεται στους Διδύμους και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, θα απογειώσει το επαγγελματικό σας γόητρο. Η συνέπεια, η αποφασιστικότητα και η μεθοδικότητα, είναι τα ιδανικά εργαλεία σας. Πλέον θα αρχίσετε να απολαμβάνετε καρπούς, για τους κόπους που καταβάλατε τους τελευταίους έξι μήνες. Το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να ανέβετε πιο ψηλά στην κλίμακα της ιεραρχίας. Μια αντρική φιγούρα μπορεί να σας δώσει το καταλυτικό έναυσμα, γι’ αυτό αναζητήστε τον γκουρού σας!

  • Ζυγός

Μπορείτε να χειριστείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, αγαπητοί Ζυγοί; Η Πανσέληνος στους Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, θα μεγεθύνει το αίσθημα δικαίου και αλήθειας που σας διέπει. Το ερώτημα είναι αν αντέχετε να αντιμετωπίσετε τις δικές σας πεποιθήσεις και θέσεις… Αν όχι, είναι η στιγμή να πάρετε το μάθημα και να αλλάξετε τις προσεγγίσεις σας. Είστε οι αρτιότεροι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου, άρα οφείλετε να «γλυκαίνετε» τις αλήθειες που απευθύνετε στους άλλους με μια γερή δόση κατανόησης!

  • Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να παρθούν αποφάσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να καταλήξετε, σε ένα θέμα που σας προβληματίζει εδώ και καιρό. Το κέντρισμα που σας δίνει, έχει την πρόθεση να σας δείξει ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν άμεσα στη ζωή σας. Επιστρατεύστε το θάρρος σας, για να αφήσετε πίσω τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Είναι η στιγμή του «μέσα ή έξω», χωρίς καμία ενδιάμεση επιλογή!

  • Τοξότης

Το «δύο» γίνεται το μαγικό σας νούμερο, αγαπητοί Τοξότες! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στους Διδύμους, ρίχνει φως στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων για να τις επαναφέρει σε ισορροπία. Επειδή δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, φανείτε ειλικρινείς προς ένα καινούργιο ενδιαφέρον ή μια παλιότερη γνωριμία. Οι εξελίξεις θα σας οδηγήσουν σε επισημοποιήσεις, είτε θα αποφασίσετε να μιλήσετε ξεκάθαρα και θα επιλύσετε βαλτωμένα προβλήματα. Αφήστε την καρδιά να σας οδηγήσει και το συναίσθημά σας να λάμψει!

  • Αιγόκερως

Δραστηριοποιηθείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Πανσέληνος στους Διδύμους και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, απαιτεί από εσάς έντονη κινητικότητα. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στη φυσική σας κατάσταση, γιατί ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές μπορούν να επιφέρουν μεγάλα οφέλη. Προσέξτε τη διατροφή σας, φροντίστε την υγεία σας, κάντε την εξάσκηση καθημερινή σας συνήθεια. Θα νιώσετε γρήγορα τη θετική διαφορά σε πολλά επίπεδα!

  • Υδροχόος

Σταλάξτε τα αρωματικά σας φίλτρα στον καρπό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στους Διδύμους, θέλει να ανεβάσει τη θερμοκρασία στον 5ο Οίκο σας του ειδυλλίου. Μην διστάσετε να σκορπίσετε παντού μαγεία, με το πάθος σας να φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη. Και επειδή δεν είστε πολύ συναισθηματικοί τύποι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αλλάξετε τακτική – και δεν θα χάσετε. Να ξέρετε ότι ο 5ος Οίκος αφορά και τη γονιμότητα, γι’ αυτό κάντε τις ανάλογες κινήσεις!

  • Ιχθύες

Ώρα για «άβολες» αλήθειες, αγαπητοί Ιχθύες… Η Πανσέληνος στους Διδύμους έρχεται να ρίξει φως σε προσωπικά σας θέματα, που προτιμούσατε να κρατάτε στο σκοτάδι. Δεν σας είναι ευχάριστο να έρχεστε αντιμέτωποι με τα γεγονότα, ειδικά αν έχουν επιφέρει κρίσεις στο πολύ στενό σας περιβάλλον. Ωστόσο, κάποια πράγματα δεν μπορούν να αγνοηθούν άλλο. Είναι καιρός να ωριμάσετε και να πάρετε τον δύσκολο δρόμο: Φερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φερθούν, βοηθήστε τη βελτίωση του κάρμα σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments