Αθλητισμός

Κέβιν Πάντερ: Αντίθετη πορεία με Ριντ και Βεζένκοφ

Κέβιν Πάντερ: Αντίθετη πορεία με Ριντ και Βεζένκοφ
Κέβιν Πάντερ: Ο Αμερικανός δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και έχει πτωτική πορεία, αντίθετα με τους Γουίλι Ριντ και Σάσα Βεζένκοφ που... ανεβαίνουν.

Κέβιν Πάντερ: Ο Ολυμπιακός έχασε με κάτω τα χέρια στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, αλλά ο Κεστούτις Κεμζούρα κατάφερε να αποσπάσει 2-3 καλές ειδήσεις για την ομάδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ανάμεσα σε αυτές δεν βρίσκεται η απόδοση του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος παρά την ευκαιρία που πήρε παίζοντας αρκετά, ήταν απογοητευτικός για άλλη μια φορά.

Ο Αμερικανός μοιάζει “χαμένος” και το μόνο που προσπαθεί να κάνει στο παρκέ είναι να σκοράρει για να πάρει ψυχολογία. Δεν του μπαίνουν τα σουτ (απόρροια ενδεχομένως και της έξτρα πίεσης που έχει βάλει στον εαυτό του) και τον πιάνει τρικυμία με αποτέλεσμα να χάνει και τα υπόλοιπα. Η χρησιμότητα του μειώνεται ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που η πάσα είναι… άγνωστη λέξη για αυτόν. Στη Μαδρίτη είχε 1/5 σουτ, 1/1 βολή, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και – ranking. Σε μια βραδιά που απουσίαζε ο Βασίλης Σπανούλης και που γενικότερα ο ίδιος ψάχνει την θέση του στο ροτέισον (στο ΟΑΚΑ ήταν εκτός 12άδας) και τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Στα θετικά είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος παίρνει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής και ανταποκρίνεται πολύ καλά.

Ο Σάσα θέλει να κερδίσει μια θέση στο ροτέισον του Ολυμπιακού και το δείχνει με κάθε τρόπο. Στα τελευταία 3 παιχνίδια, που παίζει από 17 ως 22 λεπτά, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει 8.6 πόντους μ.ο. με 62.5% δίποντα και 100% τρίποντα (5/5). Έχει κάνει ειδική μνεία ο προπονητής του, δημόσια, γι αυτόν και αναμφισβήτητα είναι στα λιγοστά κέρδη των «ερυθρόλευκων».

Ακόμη ένα καλό μαντάτο για τον Ολυμπιακό είναι η απόδοση του Γουίλι Ριντ, ο οποίος ήταν από τους ελάχιστους που έβγαλαν αντίδραση στη Μαδρίτη.

Ο Αμερικανός “διψούσε” και είναι λογικό, αφού είχε μείνει για αρκετό καιρό εκτός με θλάση στον προσαγωγό. Είχε πάρει λίγα λεπτά στο ΟΑΚΑ, όπου ήταν πολύ καλός και κόντρα στη Ρεάλ επεδίωξε να βάλει το σώμα του ακόμα περισσότερο στη φωτιά. Έπαιζε κανονικά, ακόμα και με τη διαφορά στους +20 πόντους, σε επίθεση και άμυνα. Τελείωσε το ματς με 11 πόντους έχοντας 5/6 δίποντα (και ένα σουτ από τα 5-5.30 μέτρα) και 6 ριμπάουντ.

Ίσως το καλύτερο νέο για τον Ολυμπιακό, όμως, να είναι άλλο. Ο Αντώνης Κόνιαρης σε κάθε παιχνίδι πάει και καλύτερα και παίρνει σημαντικές παραστάσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να “βγει” ο Κόνιαρης, αφού το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αυτό που του έδωσε τόσες επιτυχίες την τελευταία δεκαετία και αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη σε αυτό το κομμάτι. Ο μικρός τα δίνει όλα και παίζει στα “κόκκινα” μέχρι να μην τον βαστάνε τα πόδια του. Στην επίθεση είναι λογικό να είναι ακόμα λίγο διστακτικός και είναι θέμα χρόνου να βελτιωθεί σημαντικά και σε αυτό τον τομέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments