Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Δεν του πάνε τα… “κόκκινα”

Ματέο Γκαρσία: Δεν του πάνε τα… “κόκκινα”
Ματέο Γκαρσία: Ο Αργεντινός ήταν ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνος επέλεξε τον Ερυθρό Αστέρα. Οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής είναι κατώτερες των προσδοκιών και ανακουφίζουν την ομάδα του Πειραιά, αφού σε κάθε περίπτωση τα "κόκκινα" δείχνουν να μη... του "πηγαίνουν".

Ματέο Γκαρσία: Σε κάθε πτυχή της ζωής μας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γινόταν αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ήταν το καλοκαίρι ο “εκλεκτός” του Πέδρο Μαρτίνς για “αντι-Φορτούνης”, αλλά εκείνος την τελευταία στιγμή επέλεξε να πάει στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός πορεύτηκε με τον Ματιέ Βαλμπουενά του οποίου η προσφορά είναι πραγματικά ανεκτίμητη, αφού συνέβαλε τα μέγιστα για να περάσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League και να κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στην Ελλάδα.

Ο Ματέο Γκαρσία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρσι με τη φανέλα του Άρη και για το λόγο αυτό προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων το καλοκαίρι μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” τον ήθελαν πολύ, ο ίδιος ήταν κοντά στο να υπογράψει, αλλά την τελευταία στιγμή διάλεξε άλλους “ερυθρόλευκους”. Ο λόγος για τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο η μοίρα έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Όπως είπαμε και πριν, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γινόταν αν ο Ματέο Γκαρσία είχε επιλέξει το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό. Πάντως η παρουσία του στους ομίλους του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν οριακά απογοητευτική.

Το ίδιο συνέβη και στο παιχνίδι της Τετάρτης, όπου ο Κώστας Τσιμίκας τον εξαφάνισε, παρά το γεγονός ότι έπαιζε και με πρόβλημα τραυματισμού!

Τον εξέθεσε πολλές φορές και έδωσε μια απάντηση σε όσους αναρωτιόνταν αν τελικά θα ήταν καλός ο πρώην μέσος του Άρη για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, οι εμφανίσεις του με τους Σέρβους δε δικαιολογούν τα 3 εκατομμύρια που αξίωνε η Λας Πάλμας για την πώληση του. Ο Ματέο Γκαρσία δε δικαιώνει τον εαυτό του με τις εμφανίσεις του και παράλληλα κάνει τους “Πειραιώτες” να λένε “πάλι καλά”…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments