Ελλάδα

Στράτος Βαλσαμίδης: Νεκρός εντοπίστηκε ο ηθοποιός που έψαχνε η Νικολούλη

Στράτος Βαλσαμίδης: Νεκρός εντοπίστηκε ο ηθοποιός που έψαχνε η Νικολούλη
Στράτος Βαλσαμίδης: Για την εξαφάνιση του 34χρονου ηθοποιού είχε εκδοθεί silver alert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

Στράτος Βαλσαμίδης: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό εντοπίστηκε ο 34χρονος ηθοποιός. Τα ίχνη του Στράτου Βαλσαμίδη είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα. Οι συνθήκες που ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή έχουν εγείρει πολλά ερωτηματικά, καθώς το όχημα βρέθηκε σε δρόμο που είχε κίνηση. Μάλιστα θεωρείται σχεδόν αδύνατο να βρισκόταν εκεί νεκρός, επί μία εβδομάδα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Για την εξαφάνιση του 34χρονου ηθοποιού είχε εκδοθεί silver alert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, φόβοι οι οποίοι επαληθεύτηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αφού ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και αναμένονται ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Την υπόθεση της εξαφάνισης του Στράτου Βαλσαμίδη ερευνούσε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, της Αγγελικής Νικολούλη έπειτα από σχετική έκκληση της οικογένειας του άτυχου νεαρού ενώ η εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής θα παρουσιάσει και νέα στοιχεία για τον 34χρονο ηθοποιό.

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη που τόνισε:

«Έχουμε σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του Στράτου ανήμερα της γιορτής του γιατί θα τον αναζητούσαμε απόψε με τη μητέρα του και την αδερφή του. Έχουμε συγκεντρώσει και στοιχεία για αυτή την περίεργη υπόθεση και έχουμε εικόνες από βίντεο. Μας ζήτησε η οικογένειά του να συνεχίσουμε την έρευνα γιατί πιστεύουν ότι κάποιοι αφαίρεσαν τη ζωή του Στράτου και τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Θα τα δούμε όλα απόψε όπως και την έρευνα των ιατροδικαστών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments