Video

Μίστερ Μπιν: Παριστάνει τη Σαρλίζ Θερόν και είναι ότι πιο αστείο θα δεις τις γιορτές [vid]

Μίστερ Μπιν: Παριστάνει τη Σαρλίζ Θερόν και είναι ότι πιο αστείο θα δεις τις γιορτές [vid]
Μίστερ Μπιν: Ο δράστης για αυτό το επικό βίντεο είναι ο χρήστης του διαδικτύου Crookedpixel, ο οποίος αντικατέστησε το λαμπερό πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν με αυτό του Μίστερ Μπιν.

Μίστερ Μπιν: Μπορεί η Σαρλίζ Θερόν να είναι το πρόσωπο αρώματος γαλλικού οίκου μόδας και να έχει κάνει διαφημίσεις για το συγκεκριμένο προϊόν που θα αφήσουν ιστορία, αλλά η έμπνευση που είχε ο διαδικτυακός χρήστης Crookedpixel θα αφήσει σίγουρα ανάλογη ιστορία. Ο τύπος αυτός εμπνεύστηκε από την πανέμορφη και λαμπερή Σαρλίζ και από την εικόνα της να βγαίνει αισθησιακά από την πισίνα και χάρισε επικές στιγμές γέλιου μέσα από το λογαριασμό του στο Youtube.

Ο Crookedpixel δημιούργησε ένα video, στο οποίο έχει αντικαταστήσει το λαμπερό πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν με αυτό του Μίστερ Μπιν, δηλαδή του γνωστού ηθοποιού Ρόουαν Άτκισον.

Το αποτέλεσμα είναι ακραία αστείο και το βίντεο έχει γίνει ήδη viral αφού οι χρήστες των social media το κοινοποιούν ασταμάτητα. Η νέα τάση στα social media είναι τα DeepFake video και αποτελεί το νέο trend στα social media, όπου τα πρόσωπα επώνυμων αντικαθίστανται από άλλα. Αν είναι να έχουν τέτοιο αποτέλεσμα, φέρτε κι άλλα! 

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments