Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [13/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [13/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (13/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (13/12/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον Αιγόκερω. Εκεί συντροφεύει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Σήμερα θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε όσα πρέπει να ξέρετε και όσα πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας. Αντιλαμβάνεστε την ακριβή θέση σας, μέσα στο συνολικότερη εικόνα των πραγμάτων!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Καρκίνο, ωθώντας σας να αναζητήσετε την άνεσή σας. Η αίσια θέση της έναντι του Άρη και του Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του Νερού: Ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθύες και ο Άρης στον Σκορπιό! Αυτή η συγκυρία ευνοεί τη ροή μιας προστατευτικής ενέργειας για όλους. Παράλληλα, η Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τους πλανήτες στον Αιγόκερω: Την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Τίθενται κάποιοι περιορισμοί που θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Ασχοληθείτε με όσα είναι σημαντικά για εσάς και την οικογένειά σας!

Την Παρασκευή θα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Τα αποτελέσματά τους θα φανούν τις επόμενες ημέρες ή το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να βγάλετε κάτι από το σπίτι σας, απροσδόκητα. Μπορεί να είναι κάποιο αντικείμενο, είτε κάποιος να φύγει από το σπίτι για ένα χρονικό διάστημα. Εάν πρόκειται να λείψετε το σαββατοκύριακο, πάρτε μέτρα προστασίας της ιδιοκτησίας σας από κλοπή ή άλλον κίνδυνο.

Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή για ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες, ειδικά αν το ταίρι σας γεννήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου. Σήμερα θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία, νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με συγγενείς σας. Μπορεί να λάβετε κάποια πρόσκληση για γάμο ή άλλο οικογενειακό γεγονός. Η σημερινή μέρα θα απαιτήσει από τις γυναίκες να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή όταν ταξιδεύουν… Ειδικά αν οδηγούν και δεν έχουν εμπειρία στην οδήγηση υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε ή να επικοινωνήσετε με παιδιά ή εγγόνια. Μην σκεφτείτε πόση ώρα θα ξοδέψετε σε αυτά, καθώς θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή τη στιγμή. Την Παρασκευή δεν θα είναι εύκολο να κατευθύνετε το πώς θα εξελιχθεί η μέρα σας: Οπότε απολαύστε τα πράγματα όπως έρχονται και μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τα γεγονότα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Παρασκευή θα είστε συναισθηματικά ασταθείς και ευαίσθητοι… Θα είστε επιρρεπείς σε απαισιοδοξία και θλίψη, λόγω γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν. Αν επιτρέψετε να εμφανιστούν προβλήματα, θα επιδράσουν έντονα στον ψυχισμό σας. Όλη αυτή η διάθεση μπορεί να επιδεινωθεί, από κάποια προβλήματα υγείας. Η συμβουλή μας είναι να επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας κάνουν να χαίρεστε. Αποφύγετε τους δυσάρεστους ανθρώπους και τις πιεστικές δεσμεύσεις.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή για δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα, έγγραφα, οικονομικά συμβόλαια και τα σχετικά. Σήμερα πολλοί θα χαρείτε με κάποιο κέρδος ή εισόδημα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Σημαντικό ρόλο στη ζωή σας θα παίξει ένας άντρας: Θα σας βοηθήσει σε μια σημαντική στιγμή ή θα σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας στην καθημερινή ζωή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα, οπότε μην τεμπελιάσετε και χαραμίσετε το χρόνο σας. Να περιμένετε μια σημαντική είδηση ​​ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων:

Σήμερα θα κάνετε συζητήσεις ή θα έχετε εργασίες που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις ή έγγραφα. Η ένταση θα είναι μεγαλύτερη, επειδή θα επιβαρυνθείτε με περισσότερη δουλειά ή περισσότερες ευθύνες. Η σημερινή θα είναι σημαντική ημέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας: Θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερη ενέργεια και να επιδείξετε περισσότερη σοβαρότητα στην εκπλήρωση των καθηκόντων σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments