Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [13/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [13/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (13/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (13/12/19).

  • Κριός

Ζείτε σε έναν υλικό κόσμο και τα υλικά πράγματα μεταδίδουν συγκεκριμένα μηνύματα. Ωστόσο, αυτό δεν σας κάνει ρηχούς. Σκεφτείτε την ύλη ως εκδήλωση του πνεύματος. Τι εκφράζουν οι λεπτομέρειες της εξωτερικής εμφάνισης του νέου σας φλερτ;

  • Ταύρος

Η επαφή που έχετε αποκτήσει με – ξέρετε εσείς ποιο – άτομο, μπορεί να είναι ανεπιτήδευτη. Αλλά η μακροχρόνια διατήρησή της αποτελεί πρόκληση. Αλλά πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο, επειδή εσείς οι δύο μπορείτε να έχετε μια ιδιαίτερα παθιασμένη σχέση.

  • Δίδυμοι

Δείχνετε υπέροχα. Ακούγεστε υπέροχα. Μυρίζετε υπέροχα. Οπότε γιατί δεν σας κάθεται κανένα ραντεβού; Εξετάστε τα βαθύτερα κίνητρά σας. Ίσως τελικά δεν έχετε καμία διάθεση για έρωτα. Σκεφτείτε ακριβώς τι θέλετε.

  • Καρκίνος

Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο υπέροχο άτομο από σπόντα. Πηγαίνετε στην τοπική αγορά ή προσφέρετε εθελοντική εργασία στην κοινότητα ή το συσσίτιο του δήμου σας. Με τέτοιες πρωτοβουλίες μπορεί να φτάσετε πολύ κοντά στην επόμενη ερωτική σας σχέση.

  • Λέων

Με το να αρνείστε τα συναισθήματά σας, δεν θα σταματήσετε να είστε ερωτευμένοι με αυτό το άτομο – όσο και αν το θέλετε. Για αρχή παραδεχτείτε ότι είστε κολλημένοι μαζί του. Δεν χρειάζεται προς το παρόν να κάνετε κάτι για αυτό. Πριν το καταλάβετε, θα σας περάσει.

  • Παρθένος

Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτικές επιλογές γύρω μας, τι να πρωτοδιαλέξει κάποιος. Ζητάτε την έξαψη ενός καινούργιου δεσμού ή προτιμάτε το παλιό και δοκιμασμένο; Με το να χρονοτριβείτε, δεν θα καταφέρετε τίποτα. Πάρτε μια απόφαση και γρήγορα.

  • Ζυγός

Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη – και δικαιολογημένα. Οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται γύρω σας… Και πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να έχουν και μια πιο στενή σχέση μαζί σας. Να θυμάστε να είστε εκλεκτικοί, δεν χρειάζεται να ασχολείστε με όλους.

  • Σκορπιός

Μερικές φορές φαίνεται λες και όλοι γύρω σας κυκλοφορούν σε ζευγάρια… Αλλά στατιστικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν περιστοιχίζεστε από ζευγάρια, ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες. Γραφτείτε σε κάποια μαθήματα ή ενταχθείτε σε μια εθελοντική οργάνωση.

  • Τοξότης

Μερικές φορές αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει με τους φίλους σας. Πώς συνεχίζουν και κάνουν τα ίδια λάθη στον έρωτα, ξανά και ξανά; Περιμένετε ένα λεπτό: Μήπως θα έπρεπε να δείτε τι κάνετε κι εσείς στην ερωτική σας ζωή;

  • Αιγόκερως

Είναι αναγκαίο να δείτε τα πράγματα με μια διαφορετική προοπτική. Αυτή η στιγμή, είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ευρύτερης εικόνας της ερωτικής σας ζωής. Να έχετε πίστη ότι εκεί έξω σας περιμένει κάτι καλύτερο. Να περιμένετε μια υπέροχη και διαφωτιστική έκπληξη.

  • Υδροχόος

Το μότο «ένα πράγμα τη φορά» λειτουργεί πολύ καλά σε ό,τι αφορά τα ραντεβού. Είναι δύσκολο μετά από ένα φανταστικό πρώτο ραντεβού, να βάλετε φρένο στη φαντασία σας που οργιάζει… Αλλά θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την πραγματικότητα.

  • Ιχθύες

Βασιστείτε στην οικογένειά σας. Τα αδέρφια σας είναι αφοσιωμένα σε εσάς, πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ερωτικής σας ζωής. Τόση αγάπη γύρω σας, σας κάνει να αισθάνεστε ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά πράγματα που έχετε στη ζωή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments