Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [13/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [13/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (13/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (13/12/19).

  • κριός

Ο αγαπημένος σου, μπορεί να έχει κάτι που είναι πρόθυμος να σου πει αυτή τη στιγμή. Ό, τι κι αν θελήσει να βγάλει από μέσα του, θα σου προκαλέσει δισταγμό, λόγω της αβεβαιότητάς σου στον τρόπο που θ’ αντιδράσεις. Θα καταφέρεις όμως να δημιουργήσεις μια ανοιχτή ατμόσφαιρα, επιλέγοντας να τον ακούσεις. Ίσως το μόνο που θέλει από σένα τώρα, είναι να τον ακούσεις!

  • ταύρος

Θα υπάρξει κάτι αναζωογονητικό και συναρπαστικό στο να βρεθείς σε καινούργια μέρη και να κάνεις παρέα με νέα πρόσωπα, σήμερα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα σε περιβάλλει ένα μυστήριο, που θα κάνει τους άλλους, να θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, τότε ένας νέος κύκλος φίλων μπορεί να προσφέρει ενδιαφέρουσες προτάσεις, σε κάποια νέα περιπέτεια που αντιμετωπίζεις.

  • δίδυμοι

Συζητώντας με το σύντροφό σου αυτά που σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι, μπορεί να είναι εποικοδομητικό, οπότε μη το βλέπεις σαν ένδειξη αδυναμίας. Αν ο σύντροφός σου σε γνωρίζει πραγματικά, τότε σίγουρα θα είχε ήδη σχηματίσει μια ιδέα για το ότι υπήρχαν πράγματα που ήθελες να του πεις. Αυτό θα σε οδηγήσει στα μισά του δρόμου. Απλά τόλμησε, να κάνεις τα υπόλοιπα!

  • καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιος που μοιράζεται τις φιλοδοξίες σου θα θεωρηθεί σαν μια επιθυμητή επιλογή. Πολλοί Καρκίνοι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια σχέση μ’ ένα συνεργάτη ή θα συνεργαστούν με τον αγαπημένο τους. Ωστόσο, ξέρεις πού και πότε να σχεδιάσεις μια γραμμή ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή. Γιατί διαφορετικά, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολα, αμήχανα ή ενοχλητικά.

  • λέων

Αν νιώθεις να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα στη σχέση σου, τότε απέφυγε να κάνεις ερωτήσεις ή να πιέζεις καταστάσεις. Προσπάθησε να παρακολουθείς από απόσταση προς το παρόν, γιατί μπορεί οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, να οδηγήσουν σ’ ευαίσθητες περιοχές εκπληκτικά γρήγορα. Μια ευκαιρία να μιλήσετε ουσιαστικά μεταξύ σας, – και με ηρεμία – θα παρουσιαστεί σύντομα. Χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία, για να παρατηρήσεις ή να συγκεντρώσεις γεγονότα, ώστε να είσαι έτοιμη, όταν συμβεί.

  • παρθένος

Τα συναισθήματά σου θα έρχονται και θα φεύγουν, τόσο σύντομα όσο θα φτάνουν. Κι αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητη σήμερα. Αν δεν μπορείς να βγάλεις νόημα για κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα…. ή είσαι απογοητευμένη με μια συνεχή αίσθηση αβεβαιότητας, δώσε στον εαυτό σου χρόνο να τα επεξεργαστεί. Ίσως, ένα δημιουργικό έργο με τον αγαπημένο σου, θα μπορούσε να είναι μια τέλεια απόσπαση της προσοχής. Τι λες?

  • ζυγός

Μπορούμε να εκπλήξουμε μερικές φορές τον εαυτό μας, όταν αναλαμβάνουμε δράση, εξαιτίας του ότι νιώθουμε καλά μέσα μας. Όταν αισθανόμαστε άνετα και ευτυχισμένοι μέσα μας, τότε μπορούμε συχνά να κάνουμε πολλά για να βοηθήσουμε τους άλλους να αισθάνονται το ίδιο. Μια ευγενική χειρονομία σου, θα μπορούσε να αγγίξει την καρδιά του αγαπημένου σου. Γνωρίζοντας ότι το κάνεις για να νιώσει καλύτερα και όχι για οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στην καρδιά του….και στο δωμάτιο!

  • σκορπιός

Μπορεί να είσαι πρόθυμη ν’ ανοιχτείς ερωτικά αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αν κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή δε σου προσφέρει την πρόκληση και τη διέγερση που χρειάζεσαι, τότε θα υποκύψεις στην επιθυμία να δημιουργήσεις εσύ μια-δυο προκλήσεις. Είτε ελεύθερη, είτε σε σχέση…. κάποιος θα είναι πολύ ευχαριστημένος από σένα.

  • τοξότης

Μια ρομαντική κατάσταση ή η σχέση σου, δεν μπορεί αναγκαστικά να γίνει επιθετική τώρα. Ούτε είναι απαραίτητο να πιέσεις έντονα τον αγαπημένο σου να αισθάνεται αυτό που θέλεις εσύ να αισθάνεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει, αλλά μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ό, τι εσύ προτιμάς. Άφησε να εξελιχθεί σιγά σιγά η κατάσταση και φρόντισε να νιώθεις ήσυχη, πως η αναμονή σου, θ’ αξίζει τον κόπο.

  • αιγόκερως

Για όλα όσα δείχνουν ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, θα έχεις επιφυλάξεις ή ανασφάλειες. Ίσως αυτό οφείλεται σε μια πρόσφατη αλλαγή. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, έχει να κάνει με τις αλλαγές…. και αν νιώθεις ανήσυχη, αυτό θα κοπάσει σιγά σιγά. Οι θετικές αλλαγές σπάνια συμβαίνουν χωρίς άγχος ή μια κάποια ανησυχία. Γι’ αυτό φρόντισε ν’ αντικαταστήσεις το άγχος, με αισιοδοξία, αν βλέπεις πως είναι καλά, όσα έχουν αλλάξει μέχρι τώρα. Και αναμφισβήτητα προς το καλύτερο!

  • υδροχόος

Μπορεί να αγωνίζεσαι να επικεντρωθείς σε κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν σου, ενώ προσπαθείς να κάνεις πρόοδο στο παρόν, ώστε ν’ ανοίξεις το δρόμο για μια εξέλιξη που θέλεις να συμβεί, στο μέλλον. Δεν είναι περίεργο που νιώθεις μπερδεμένη ή εξαντλημένη! Άφησε το παρελθόν, εκεί που είναι. Εστιάστε καλύτερα, στην εξυπηρετική εξέλιξη που συμβαίνει εδώ και τώρα. Αν δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί, τότε μην ανησυχείς. Θα αναπτυχθεί σύντομα σε δύναμη και μέγεθος.

  • ιχθύες

Νέες δυνατότητες παρουσιάζονται στο μέτωπο των σχέσεων, αλλά ίσως να είσαι πολύ απασχολημένη με ένα θέμα εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, για να τις παρατηρήσεις. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, μπορείς να απολαύσεις – και να επωφεληθείς – αφιερώνοντας λίγη σκέψη σε μια νέα περιοχή της ερωτικής σου ζωής, που αναδύεται τώρα. Τόλμησε να πας, εκεί που δεν έχεις πάει ποτέ πριν, με τα ερωτικά σου. Οποιοδήποτε άγχος, θα είναι βραχύβιο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments