Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [14/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [14/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (14/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (14/12/19).

  • Κριός

Μην αποθαρρύνεστε αν τα πράγματα φαίνεται να κινούνται αργά. Η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δυνατή μέρα με τη μέρα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, για να καταλάβετε πόσο μακριά έχετε φτάσει.

  • Ταύρος

Σήμερα δείξτε την αγάπη σας στο ταίρι σας και κακομάθετέ το με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Μπορεί να μην το συνηθίζετε αλλά η σημερινή μέρα ευνοεί τον ρομαντισμό, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την ερωτική ενέργεια.

  • Δίδυμοι

Μην αποφεύγετε τα ζητήματα οικειότητας, μόνο και μόνο επειδή είναι δύσκολο να συζητήσετε για αυτά. Όσο πιο ανοιχτή κρατάτε την επικοινωνία με το ταίρι σας, τόσο πιο κοντά θα έρθετε.

  • Καρκίνος

Σήμερα η στιγμή είναι σωστή για να κάνετε μια ριζοσπαστική πρόταση στο ταίρι σας. Αρχικά μπορεί να εκπλαγεί, αλλά θα είναι δεκτικό ή ακόμη και ενθουσιασμένο από την ιδέα σας. Δεν μπορεί παρά να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό σας.

  • Λέων

Μην παρασυρθείτε από τη ματαιοδοξία σας σήμερα. Είναι καλό να φροντίζετε την εμφάνισή σας, αλλά ο/η σύντροφός σας σάς αγαπάει όπως είστε. Περάστε λιγότερο χρόνο για να ετοιμαστείτε και περισσότερο με το ταίρι σας.

  • Παρθένος

Εάν τον τελευταίο καιρό είχατε πολλά πράγματα στο μυαλό σας, πείτε στο ταίρι σας ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για ενδοσκόπηση. Μπορεί να το εμπνεύσετε να κάνει το ίδιο για τον εαυτό του.

  • Ζυγός

Μην αφήσετε την κτητικότητα να σας βάλει σε μπελάδες σήμερα. Να έχετε εμπιστοσύνη ότι η αγάπη σας είναι ισχυρή. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Είναι μαζί σας επειδή θέλει να είναι.

  • Σκορπιός

Όπου υπάρχει τριβή, σίγουρα θα υπάρχει φλόγα. Μια διαφωνία με το ταίρι σας θα έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα, όταν αποφασίσετε να σταματήσετε να τσακώνεστε για να μπορέσετε να συμφιλιωθείτε.

  • Τοξότης

Σήμερα δώστε προσοχή στις πρακτικές σας υποχρεώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τακτοποιώντας τα καθημερινά σας καθήκοντα. Αλλά έτσι θα έχετε το βράδυ ελεύθερο για να το περάσετε με το ταίρι σας.

  • Αιγόκερως

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας προγραμματίζοντας μια χαλαρωτική βραδιά. Κλείστε για να κάνετε ένα μασάζ για ζευγάρια ή πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και πειραματιστείτε.

  • Υδροχόος

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/τηναγαπημένο /η σας είναι ηλεκτρισμένη απόψε. Θα περάσετε όλη την ημέρα δημιουργώντας μια υπέροχη ένταση, οπότε μόλις νυχτώσει θα έχετε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σας.

  • Ιχθύες

Τα όμορφα λόγια σας έρχονται εύκολα σήμερα. Είτε χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας είτε χαρτί και στυλό, μοιραστείτε αυτή την ποιητική διάθεση με το ταίρι σας. Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι. Σημασία έχει το νόημα πίσω από τα λόγια σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments