Αθλητισμός

Γιόσιπ Μίσιτς: Στην τελική ευθεία η παραμονή του στον ΠΑΟΚ

Γιόσιπ Μίσιτς: Στην τελική ευθεία η παραμονή του στον ΠΑΟΚ
Γιόσιπ Μίσιτς: Να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ θέλει ο Κροάτης μέσος, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Γιόσιπ Μίσιτς: Αντίστροφα για την αγορά του από τον ΠΑΟΚ μετρά ο Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος θέλει να συνεχίσει να είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Η παραμονή του όμως δεν εξαρτάται μόνο από τη θέλησή του αλλά και από το οικονομικό.

Ο παίκτης ευελπιστεί να έχει λυθεί το θέμα μέσα στην εβδομάδα και να έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την “Sportday”,  για να προχωρήσουν στην αγορά του Κροάτη οι Θεσσαλονικείς πρέπει πρώτα να τα βρουν μαζί του. Ο Μίσιτς θέλει να μείνει στην Τούμπα, αλλά υφίσταται διαφωνία στο οικονομικό. Έτσι, λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα, προσφορές και απαιτήσεις. Τις επόμενες μέρες, όμως, θα λήξει το θέμα. Για να πάει έπειτα ο Μπράνκο στην Σπόρτινγκ.

Η αλήθεια είναι πως ο 25χρονος μέσος έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην Τούμπα και δεν έχει μυαλό για κανέναν άλλο προορισμό. Όσο κι αν ακούγονται κατά καιρούς διάφορα για ενδιαφέρον κάποιων ποδοσφαιρικών συλλόγων, ο ίδιος έχει το μυαλό του μόνο στην “ασπρόμαυρη” φανέλα. Και αυτό μαρτυρούν και οι εμφανίσεις του. Δεν αναδείχτηκε άλλωστε τυχαία πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο της Super League, έχοντας τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Υπενθυμίζεται, πως ο παίκτης είναι “δεμένος” με την ρήτρα των 2,25 εκαττομυρίων ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του στη συμφωνία που είχε γίνει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Δικέφαλος μπορεί να την ενεργοποιήσει μέχρι το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments