Αθλητισμός

Premier League: Παραπαίει η Άρσεναλ – Νίκη στο τέλος η Τότεναμ [vids]

Premier League: Παραπαίει η Άρσεναλ – Νίκη στο τέλος η Τότεναμ [vids]
Premier League: Την ευκαιρία να φτάσει σε απόσταση βολής από την Τσέλσι έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ».

Premier League: Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική στο “Emirates”, νίκησε με 3-0 την Άρσεναλ και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, με 35 βαθμούς. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σκόραρε δύο φορές (2′, 40′) και έδωσε μία ασίστ για τον έτερο σκόρε της Σίτι, τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μάντσεστερ Σίτι μετρά τρεις διαδοχικές νίκες στο Λονδίνο απέναντι στους «κανονιέρηδες». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μείωσε στους 14 βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, μία εβδομάδα μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ουσιαστικά έβαλε τέλος στις ελπίδες της Σίτι για τρίτο σερί πρωτάθλημα.

 

Γουλβς – Τότεναμ 1-2: Την τελευταία λέξη ο Βερτόνγκεν

Νικηφόρα, με 2-1, πέρασε από το “Molineux Stadium”, η Τότεναμ και προσπέρασε με 2 βαθμούς τη Γουλβς. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός Γιαν Βερτόνγκεν λύτρωσε τους Λονδρέζους πετυχαίνοντας στο 91΄ το νικητήριο γκολ με κεφαλιά.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 1-1:

Μετά τις δύο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι με Τότεναμ και Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει την Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ» με το 1-1 να την αφήνει στην έκτη θέση, τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη Τσέλσι. Oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36ο λεπτό, με τον Λίντελοφ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνοντας έτσι προβάδισμα στην Έβερτον.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο 1-1 με πολύ όμορφο σουτ του Γκρίνγουντ που λίγο πριν είχε περάσει αλλαγή στο ματς. Από κει πέρα η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε καν σε κάποια καλή ευκαιρία με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments