Video

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τροχαίο για τον παρουσιαστή – Παλιοσίδερα το αυτοκίνητο του

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τροχαίο για τον παρουσιαστή – Παλιοσίδερα το αυτοκίνητο του
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη του Γιώργο Λιάγκα για το ατύχημα του παρουσιαστή.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή του ότι ο παρουσιαστής είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του παρουσιαστή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό το βράδυ της Κυριακής και παρ’ όλο που το αμάξι υπέστη σοβαρές ζημιές ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του. «Χθες το βράδυ ήμουν 9 το βράδυ στον Κηφισό, στο ποτάμι. Και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησύχησα και πήγα δεξιά να δω αν οι άνθρωποι που τράκαραν είναι καλά. Βλέπω απέναντί μου να βγαίνει από το αυτοκίνητο ο Ουγγαρέζος.

Τράκαρε χθες το βράδυ. Του στέλνω μήνυμα αν είναι καλά γιατί δε μπορούσα να περάσω απέναντι στην Εθνική. Μου είπε «μόλις τράκαρα, πριν ένα λεπτό. Είμαι καλά. Που το ξέρεις;». Tου λέω, «είμαι απέναντί σου». Έπαθε σοκ. Δε χτύπησε, ήταν καλά. Το αυτοκίνητο ήταν παλιοσίδερα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από την άλλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Ρυθμού 9,49 αναφέρθηκε στη «γρουσουζιά» που τον κυνηγά αυτήν τη χρονιά (αφού έχασε πρόσφατα την μητέρα του και τον πατέρα του), ενώ και ο φίλος του Σταμάτης Din Dan Done του έγραψε ένα ποίημα αναφέροντας πως έκανε και πάλι το αμάξι σμπαράλια, αλλά ευτυχώς είναι καλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments