Video

Voice of Greece: Αυτοί είναι οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Voice of Greece: Αυτοί είναι οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού
Voice of Greece: Ο χθεσινός δεύτερος ημιτελικός χάρισε τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Voice of Greece: Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο μουσικός διαγωνισμός με το κοινό να σφραγίζει χθες με την ψήφο του τους υπόλοιπους τέσσερις υποψήφιους που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν τη κορυφή. Ο δεύτερος ημιτελικός χάρισε μεγάλες συγκινήσεις σε κριτές και διαγωνιζόμενους. Χθες βράδυ, είδαμε τους εννέα τελευταίους διαγωνιζόμενους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους. Μόνο τέσσερις κατάφεραν να σφραγίσουν τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον τελικό.

Στους ημιτελικούς μόνο το τηλεοπτικό κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίζει τις καλύτερες φωνές. Οι τηλεθεατές αποφάσισαν με την ψήφο τους ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

“Έκλεψαν” την παράσταση οι κριτές

Μετά τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου που ερμήνευσαν από δύο τραγούδια την Παρασκευή, στον ημιτελικό της Κυριακής πήραν τη σκυτάλη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμήνευσε τις τελευταίες επιτυχίες της «Το Κόκκινο Ποτάμι» και «Κάπου Σε Έχω Ξαναδεί». Έκπληξη η εμφάνιση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, δημιουργός του «Κάπου Σε Έχω Ξαναδεί». Τελευταίος, ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το νέο τραγούδι του «Αμαρτωλός» και θυμήθηκε την επιτυχία του «Αίμα, Δάκρυα κι Ιδρώτας».

Οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Τα 8 εισιτήρια για τον τελικό του «The Voice of Greece» πήραν αντίστοιχα από τον πρώτο και το δεύτερο ημιτελικό οι:

  • Γιώργος Ευθυμιάδης (Team Ελεωνόρα)
  • Έλλη Πλατάνου (Team Έλενα)
  • Ελπίδα Γαδ (Team Ελεωνόρα)
  • Κωνσταντίνος Τσιμούρης (Team Σάκης)
  • Κώστας Χειλάς (Team Πάνος)
  • Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη (Team Έλενα)
  • Ειρήνη Τσοκούνογλου (Team Σάκης)
  • Δημήτρης Καραγιάννης (Team Σάκης)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments