Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [16/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [16/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (16/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα,  Δευτέρα (16/12/19).

  • Κριός

Μπορεί να θέλετε να πάτε να δείτε μια δακρύβρεχτη ταινία ή να εκτονωθείτε στον σάκο του μποξ. Έχετε μια εσωτερική αναταραχή που θα ξεσπάσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Γιατί να μην το απολαύσετε κιόλας;

  • Ταύρος

Αν θέλετε να πιάσετε την κουβέντα σε κάποιο συγκεκριμένο χαριτωμένο άτομο, κάντε το. Στη χειρότερη περίπτωση θα καταλήξετε με έναν καινούργιο φίλο, οπότε κρατήστε χαλαρή στάση και διασκεδάστε το. Όσο περισσότερο εξασκείστε, τόσο καλύτερα θα τα πηγαίνετε.

  • Δίδυμοι

Συνήθως είστε έτοιμοι για όλα, αλλά μια αλλαγή σχεδίων τώρα θα σας κάνει ευέξαπτους. Στην πραγματικότητα, οι κοινωνικές συναναστροφές τώρα μπορεί να έχουν περιορισμένη απήχηση. Μην θυμώνετε – ο καθένας χρειάζεται λίγο προσωπικό χρόνο πότε-πότε.

  • Καρκίνος

Η απίστευτη ευαισθησία που αισθάνεστε για τον κόσμο γύρω σας σήμερα, εξωτερικεύεται με διάφορους τρόπους. Η ζωή είναι γεμάτη ομορφιές, η διαίσθησή σας είναι μοναδική και αισθάνεστε υπέροχα.

  • Λέων

Κάποιοι μπορεί να εκπλαγούν που δεν έχετε όρεξη για πάρτι τώρα. Έχετε διάθεση για κάτι πιο ήσυχο, όπως ένα όμορφο στέκι για φαγητό: Έτσι θα αισθάνεστε άνετα για να παρατηρείτε τον κόσμο γύρω σας. Και φυσικά να επιτρέψετε στους θαυμαστές σας να σας υποβάλλουν τα σέβη τους.

  • Παρθένος

Η ρομαντική σας διάθεση καθορίζει το πόσο καλά θα τα πάτε σήμερα στα ερωτικά σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μια θετική στάση μπορεί να σας γλιτώσει από μια καταστροφή. Διατηρήστε την αίσθηση του χιούμορ σας διαρκώς.

  • Ζυγός

Σήμερα έχετε την τάση να αντιδράτε κάπως συναισθηματικά: Γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για αφηρημάδα, δάκρυα και εκρήξεις θυμού. Μην ανησυχείτε, όλα θα καταλαγιάσουν. Αλλά ίσως θα πρέπει προς το παρόν να μην εμπλακείτε σε ερωτικά δράματα.

  • Σκορπιός

Σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να γνωρίζετε τους άλλους ανθρώπους πέρα από την επιφάνεια, και μια μεγάλη συζήτηση βοηθάει. Εάν δεν ενθουσιαστείτε από όσα ακούσετε, βρείτε τρόπο για να αποχωρήσετε ευγενικά.

  • Τοξότης

Καλός είναι ο προγραμματισμός… Αλλά τα άστρα λένε ότι θα περάσετε πιο όμορφα και θα βρείτε πιο ενδιαφέροντα μέρη (και ανθρώπους!) αν βασιστείτε στην τύχη. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι ένα σημείο εκκίνησης και περιπετειώδη διάθεση.

  • Αιγόκερως

Αν η σκέψη σας τώρα είναι επικεντρωμένη σε ένα μόνο πρόσωπο, ίσως να θέλετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Γιατί να βάζετε όλα σας τα αυγά σε ένα καλάθι, αντί να έχετε διάφορες επιλογές και περισσότερες πιθανότητες να περάσετε καλά;

  • Υδροχόος

Το πιθανότερο είναι ότι κατακλύζεστε από σκέψεις και συναισθήματα τώρα. Αντί να σκέφτεστε υπερβολικά ή να αναμασάτε μια κατάσταση, καθαρίστε το μυαλό σας: Βγείτε για μια μεγάλη βόλτα, πηγαίνετε σε ένα πάρτι ή κάντε οτιδήποτε άλλο σας αρέσει.

  • Ιχθύες

Αν όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή, εσείς είστε τώρα οι πρωταγωνιστές… Και σας πάει πολύ να είστε κάτω από τους προβολείς. Ο έρωτας είναι επίσης στο πρόγραμμα, γι’ αυτό προετοιμάστε ανάλογα τι θα φορέσετε και τι θα πείτε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments