Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έξαλλοι με Πασαλίδη οι “Ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός: Έξαλλοι με Πασαλίδη οι “Ερυθρόλευκοι”
Ολυμπιακός: Στον Πειραιά ακόμη "βράζουν" με την αντιαθλητική ενέργεια του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, με το μαρκάρισμα του Έλληνα αμυντικού να προκαλεί τον σοβαρό τραυματισμό του Γκιγιέρμε.

Ολυμπιακός: Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκιγιέρμε επισκίασε την επιβλητική νίκη της ομάδας του Πειραιά στην Τρίπολη. Οι “Ερυθρόλευκοι” πέρασαν σαν… άνεμος από το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 5-0. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ωστόσο είδαν τον Γκιγιέρμε να αποχωρεί νωρίς με σοβαρό τραυματισμό, έπειτα από το “φονικό” χτύπημα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στο πόδι του Βραζιλιάνου άσσου.

Όπως διαρρέεται, στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με την ενέργεια του Έλληνα αμυντικού της ομάδας της Τρίπολης. Ο Πασαλίδης φέρεται να μην έδειξε να καταλαβαίνει ποτέ τη σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς όπως αναφέρεται ο ίδιος απορούσε για τον τρόπο που ο Γκιγιέρμε αντιμετώπισε το μαρκάρισμά του. Στην συγκεκριμένη φάση, ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης προκαλώντας μάλιστα τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Το αποτέλεσμα του ισχυρού χτυπήματος, αποφέρει μια βαριάς μορφής κάκωση στη κνήμη του ποδιού του Γκιγιέρμε, με τον Βραζιλιάνο από τύχη να γλιτώνει τα χειρότερα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Πειραιωτών, ο έμπειρος μέσος αναμένεται να απουσιάσει κάτι παραπάνω από έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γκιγιέρμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν το προσεχές διάστημα, με τον Πορτογάλο να ρίχνει στη θέση του τον Καμαρά τοποθετώντας τον Αφρικανό στο πλάι του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments