Αθλητισμός

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Το μήνυμα του Κλοπ στο ημίχρονο

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Το μήνυμα του Κλοπ στο ημίχρονο
Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε μήνυμα στήριξης στου πιτσιρικάδες παρά το βαρύ σκορ.

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Το βράδυ της Τρίτης [18/12] η Λίβερπουν αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Άστον Βίλα για το Λιγκ Καπ. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι μια μέρα μετά η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος, οι παίκτες του Κλοπ δεν μπορούσαν να δώσουν δυο παιχνίδια και να κάνουν ταξίδι.

Η Λίβερπουλ αναγκάστηκε να κατεβάσει την ομάδα νέων στο παιχνίδι κόντρα στους “χωριάτες”. Τα πιτσιρικία της ομάδας είχαν δύσκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα που απαρτίζεται από επαγγελματίες. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε το σκορ να ξεφύγει τόσο πολύ. Οι reds ηττήθηκαν με 5-0 και φυσικά είπαν αντίο στην διοργάνωση.

Στο πλευρό τους ο Κλοπ

Η βραδιά ήταν δύσκολη για τους πιτσιρικάδες, αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω με 4-0, με την ψυχολογία τους να είναι σε κακή κατάσταση. Έτσι ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τους δώσει θάρρος ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γερμανός τεχνικός που παρακολούθησε το παιχνίδι έστειλε μήνυμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ανάπαυλα, κάτι που αποκάλυψε ο προπονητής της Κ-23 Νιλ Κρίτσλεϊ μετά το τέλος του αγώνα.

“Επικοινώνησε μαζί μας στο ημίχρονο. Μας είπε να συνεχίσουμε να παίζουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και να έχουμε θάρρος σε αυτό που κάνουμε. Είδε το παιχνίδι με όλο το staff και τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω πως είναι υπερήφανος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε απόψε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments