Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Επαφή με τον Τσάβι Ρόκα για το νέο συμβόλαιο

Γιώργος Βαγιαννίδης: Επαφή με τον Τσάβι Ρόκα για το νέο συμβόλαιο
Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού είχε επαφή με τον Τσάβι Ρόκα για το νέο συμβόλαιο.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Τον τελευταίο καιρός ο νεαρός αμυντικός έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο με το όνομα του. Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί τόσο πολύ, αλλά αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του. Ήδη κάποιες ομάδες από το εξωτερικό έχουν στείλει σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον κρατήσουν και ήδη του έχουν κάνει μια πρώτη κρούση για ανανέωση του συμβολαίου. Ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη. Σε πρώτη φάση ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει τον Βαγιαννίδη σαν παίκτη του ροτέισον. Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή δεν φέρεται να είναι ευχαριστημένη με αυτό. Μάλιστα, ο Τσάβι Ρόκα μίλησε με τον παίκτη προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει νέα κουβέντα.

Παναθηναϊκός: Στην έξοδο Μολό και Φάουστο

«Μανίκια» σηκώνει ο νέος τεχνικός διευθυντής των «Πρασίνων», Τσάβι Ρόκα, με τον Καταλανό να έχει φορτωμένο πρόγραμμα καθώς εκτός από τις ανανεώσεις βασικών στελεχών σε προτεραιότητα βρίσκονται και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα. Γιοάν Μολό και Φάουστο είναι δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που στον Παναθηναϊκό άλλα περίμεναν και άλλα εν τέλει βλέπουν από τους ίδιους.

Η απόκτηση τους το καλοκαίρι έγινε με σκοπό αμφότεροι να δώσουν το κάτι παραπάνω στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι, ωστόσο και οι δύο επιλογές του Νίκου Νταμπίζα κρίνονται ανεπαρκείς, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά τον τρόπο απεμπλοκής του από τα συμβόλαιά τους. Αντίθετα με τους δύο, ο Μπεκ αναμένεται να πάρει και άλλες ευκαιρίες, καθώς στο «Τριφύλλι» πιστεύουν πως έχει τη δυνατότητα να αποδείξει καλά στοιχεία και να βοηθήσει την ομάδα. Ο Δανός επιθετικός τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν αρκετά πίσω, ωστόσο τώρα δείχνει έτοιμος να δώσει λύση στην επίθεση των «Πράσινων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments