Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [18/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [18/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (18/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (18/12/19).

  • Κριός

Ξέρετε ότι μια επιτυχημένη σχέση απαιτεί σκληρή δουλειά και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε ό,τι χρειαστεί για το πετύχετε. Οι προσπάθειές σας αποδίδουν. Η σχέση σας δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και εσείς οι δύο είστε ένα ζευγάρι προς μίμηση. Μπράβο σας!

  • Ταύρος

Χαλαρώστε βγαίνοντας με το ταίρι σας. Μπορείτε να πάτε μια ρομαντική βόλτα σε μια κουλτουριάρικη γειτονιά ή να μοιραστείτε έναν καπουτσίνο σε ένα όμορφο καφέ. Βεβαιωθείτε ότι θα βγάλετε πολλές φωτογραφίες ώστε να θυμάστε αυτή τη μέρα.

  • Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό σκέπτεστε ιδιαίτερα να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Μοιραστείτε τα όνειρά σας με τον/τη σύντροφο σας, ζητήστε τη βοήθεια του/της ώστε να τα πραγματοποιήσετε. Μην φοβηθείτε να κάνετε το πρώτο βήμα.

  • Καρκίνος

Σήμερα είστε επικεντρωμένοι στα οικιακά σας καθήκοντα. Ταχτοποιήστε το σπίτι σας, πάρτε τα ρούχα από το καθαριστήριο, ποτίστε τα φυτά σας. Μετά μαγειρέψτε ένα υπέροχο δείπνο (μόνοι ή με βοήθεια) και απολαύστε ένα χαλαρωτικό βράδυ με το ταίρι σας.

  • Λέων

Σε μια σχέση πρέπει να παίρνετε και να δίνετε, λίγο ως πολύ ισότιμα. Αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν κάπως άπληστοι και μόνο παίρνατε (να είστε ειλικρινείς!) ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να δίνετε.

  • Παρθένος

Σήμερα έχετε μια φιλοσοφική διάθεση, αναλογίζεστε τη ζωή σας και το νόημά της. Αφιερώστε λίγο χρόνο για περισυλλογή. Αργότερα αν το θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας.

  • Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε στο σπίτι με το ταίρι σας. Κλείστε το τηλέφωνο, μην δείτε e-mails και απλά απολαύστε το ένας την συντροφιά του άλλου.

  • Σκορπιός

Μήπως αισθάνεστε κάπως τολμηροί σήμερα; Η αλήθεια είναι ότι το ταίρι σας είναι χάρμα οφθαλμών. Αρχίστε να δημιουργείτε μια σέξι ατμόσφαιρα: Στείλτε μερικά προκλητικά γραπτά μηνύματα, με στοιχεία για το τι το περιμένει το βράδυ… Δεν θα βλέπει την ώρα να γυρίσει στο σπίτι!

  • Τοξότης

Αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί σήμερα και είστε σε θέση να εκφραστείτε με όμορφα λόγια. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και εκφράστε τα συναισθήματα σας για τα ταίρι σας γράφοντας του ένα ερωτικό γράμμα.

  • Αιγόκερως

Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι με το ταίρι σας, δεν υπάρχει πιο ιδανική μέρα από τη σημερινή. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας, για να εκφράσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

  • Υδροχόος

Σήμερα θα κάνετε μια εκπληκτική ανακάλυψη για τον εαυτό σας, μετά από κάτι που θα πει το ταίρι σας. Θα σας κάνει να δείτε τη συμπεριφορά σας υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Μην γίνεστε επικριτικοί με τον εαυτό σας. Απλά μάθετε ό,τι περισσότερο μπορείτε από αυτή την καινούργια προοπτική.

  • Ιχθύες

Το ταίρι σας δεν έλκεται μόνο σωματικά από εσάς, αναγνωρίζει και την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας. Προσπαθήστε να δείτε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια του.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments