Αθλητισμός

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Μικρές οι πιθανότητες επιστροφής του στον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Μικρές οι πιθανότητες επιστροφής του στον Παναθηναϊκό
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο Παναθηναϊκός φερόταν να επιθυμεί την επιστροφή του από τον δανεισμό στον Πανιώνιο, αλλά το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Το καλοκαίρι του 2019 ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία το με τον νεαρό άσο και να τον «δέσει» στην ομάδα μέχρι το 2022, αλλά μόλις δύο εβδομάδες αργότερα τον παραχώρησε δανεικό στον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Δώνης δεν τον είχε στα βασικά πλάνα του και θέλησε να τον παραχωρήσει στους «κυανέρυθρους» προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσει να δώσει λύσεις στο μέλλον για το «Τριφύλλι».

Ο Εμμανουηλίδης διανύει μια εκπληκτική σεζόν και ήδη έχει βρει δίχτυα πέντε φορές σε οκτώ παιχνίδια με τον Πανιώνιο, όντας από τις αποκαλύψεις της χρονιάς. Ο νεαρός άσος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο σκοράρισμα, καθώς οι «αντικαταστάτες» του δεν έχουν προσφέρει σχεδόν καθόλου. Συγκεκριμένα ο Κολοβος σε 13 συμμετοχές έχει 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ο Μολό σε 6 ματς έχει 1 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ.

Μάλιστα, υπήρχε έντονη φημολογία περί σκέψεων του Παναθηναϊκού για ακύρωση του δανεισμού του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και επιστροφής του στο «Τριφύλλι». Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» αναμένεται να αποκτήσουν ακόμη έναν εξτρέμ ως αντικαταστάτη του Μολό, αλλά και διότι ο Περέα προορίζεται ως δεύτερος επιθετικός από τον Γιώργο Δώνη. Οπότε πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα σκεφτεί το ενδεχόμενο τερματισμού του δανεισμού του, καθώς δύσκολα θα έχει σταθερό χρόνο συμμετοχής.

Γιώργος Δώνης: Σκέφτεται να γίνει… «Σαουδάραβας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ανοιχτός σε προτάσεις από το εξωτερικό και το δείχνει. Μόλις χθες σε συνέντευξη του δήλωσε πως θα ήθελε να δουλέψει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Ευρώπης. Μόνο που ο λόγος δε γίνεται για κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά για Σαουδική Αραβία μεριά. Άλλωστε, τα «πετροδόλαρα» δε μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο αν έχει τη συγκεκριμένη ευκαιρία.

Ο Γιώργος Δώνης έχει συνδέσει το όνομα του με τους ελληνικούς πάγκους, αφού έχει δουλέψει σε ουκ ολίγες ομάδες, συνήθως με επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια μας απασχολεί ως προπονητής του Παναθηναϊκού, στον οποίο έχει κάνει αξιοσημείωτη δουλειά, σε μια εποχή πολύ δύσκολη για το σύλλογο. Ο Δώνης κατάφερε να κάνει μια ομάδα με παίκτες αμφιβόλου αξίας και άλλους πολύ μικρούς σε ηλικία, να σταθεί στα πόδια της και να φτάσει να φέρνει τον απογοητευμένο κόσμο του Παναθηναϊκού στα γήπεδα. Όλα αυτά πέρσι, γιατί φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού τα διοικητικά προβλήματα δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.

Είναι λογικό σε μια ομάδα που βρίσκεται στην κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός, να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ο Γιώργος Δώνης, πάντως, παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, η οποία αγωνιστική με την αγωνιστική δείχνει να πατάει καλύτερα. Ωστόσο, το θέμα της Σαουδικής Αραβίας είναι υπαρκτό και συγκεκριμένα το ενδιαφέρον προέρχεται από την Αλ Ετιφάκ. Ισχύει πάρα τις (από διάφορες πλευρές) ήξοις – αφίξοις των τελευταίων ημερών. Ο Δώνης γνωρίζει πως οι Σαουδάραβες μπορούν να του δώσουν ακόμη και ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, αλλά ξέρει ότι δε βιάζονται, καθώς ψάχνουν γενικά την αγορά. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δε βιάζεται και ο ίδιος, αν και οι Σαουδάραβες έχουν και άλλες εναλλακτικές και δη από την Ελλάδα, αφού ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ίδωμεν…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments