Αθλητισμός

Νίκολα Τσούμιτς: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον εξτρέμ της Ραντνίτσκι Νις

Νίκολα Τσούμιτς: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον εξτρέμ της Ραντνίτσκι Νις
Νίκολα Τσούμιτς: Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός «έκλεψε» μέσα από τα χέρια του Αστέρα και της Σεν Γκάλεν τον 21χρονο εξτρέμ της Ραντνίτσκι Νις.

Νίκολα Τσούμιτς: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στους νεαρούς Σέρβους ποδοσφαιριστές. Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα σερβικά ΜΜΕ, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Ραντνίτσκι Νις, για την απόκτηση του 21χρονου δεξιού εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς. Όπως αναφέρει η σερβική εφημερίδα «Sportski Zurnal», ο Ολυμπιακός επικράτησε στη… μεταγραφική μάχη που έδωσε με τον Ερυθρό Αστέρα και πέτυχε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση της Νις, για τη μετακίνηση του διεθνούς με την εθνική ελπίδων της Σερβίας.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι ένας από τους λόγους που η Νις είπε το «ναι» στους Πειραιώτες, είναι επειδή δέχονται να αφήσουν δανεικό τον παίκτη έως το τέλος της σεζόν. Επιπλέον, αναφέρεται ότι άνθρωπος της Νις βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρώσει τις επαφές με τον Ολυμπιακό και να κλείσει τη μεταγραφή του Τσούμιτς. Μεταγραφή που αναμένεται να βάλει στα ταμεία της Νις το ποσό των 500.000 ευρώ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι πέραν του Ολυμπιακού και του Ερυθρό Αστέρα, για τον Τσούμιτς έδειξε το τελευταίο διάστημα έντονο ενδιαφέρον και η ελβετική Σεν Γκάλεν, ωστόσο, κατά τους Σέρβους, οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάνουν τις σωστές κινήσεις και εκμεταλλεύτηκαν τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει με τη διοίκηση του σερβικού συλλόγου, μετά τη μεταγραφή του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, αλλά και τον δανεισμό του Νεμάνια Νίκολιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments