Αθλητισμός

Ντίνος Μαυροπάνος: Σενάρια για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ

Ντίνος Μαυροπάνος: Σενάρια για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ
Ντίνος Μαυροπάνος: Ο ταλαντούχος αμυντικός δυσκολεύεται να βρει χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ, με τις σκέψεις δανεισμού του να φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Ντίνος Μαυροπάνος: Ποια ομάδα θα έλεγε όχι στην απόκτηση του 22χρονου στόπερ; Ο νεαρός έχει ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς του ωστόσο για την ώρα αδυνατεί να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Άρσεναλ. Οι “Κανονιέρηδες” περνούν αγωνιστική κρίση αγνοώντας τα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο το ρόστερ τους παραμένει “κοντό” με τον Μαυροπάνο να μην παίρνει την ευκαιρία για να αποδείξει πως αξίζει να χτυπήσει τη πόρτα της βασικής ενδεκάδας.

Εύλογα στο μυαλό του ταλαντούχου αμυντικού μπαίνει το σενάριο αποχώρησης του από το Λονδίνο, αναζητώντας μια ομάδα που μπορεί να του καλύψει το αγωνιστικό σκέλος. Ο Ντίνος Μαυροπάνος σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται είναι δεδομένο πως έχει πλέον το όνομα να προσελκύσει αρκετούς συλλόγους. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, μία από τις ομάδες που βολιδοσκοπούν την περίπτωση του είναι και ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να αναζητούν άμεση λύση στα στόπερ.

Ωστόσο η υπόθεση απόκτησης του δεν φαντάζει εύκολη, καθώς η Άρσεναλ στη πρόσφατη κλήρωση για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ κληρώθηκε με τους “Ερυθρόλευκους”. Στο παιχνίδι απόκτησης του όπως τονίζεται μπαίνει και η Νότιγχαμ, με τον σύλλογο από την Τσάμπιονσιπ να έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει τον δανεισμό του. Όπως και να χει, ο Μαυροπάνος δύσκολα θα παραμείνει και μετά τον Ιανουάριο στο Λονδίνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments