Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκαν τρία ανήλικα κορίτσια

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκαν τρία ανήλικα κορίτσια
Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον 5ο όροφο, στην οδό Δωδεκανήσου 13.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019 σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον 5ο όροφο, στην οδό Δωδεκανήσου 13. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, μέσα στο σπίτι βρισκόντουσαν τρία ανήλικα κορίτσια, με καταγωγή από το Ιράκ, τα οποία και απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια και των γειτόνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά βγήκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και άρχισαν να ουρλιάζουν τρομαγμένα. Ευτυχώς τους άκουσαν γείτονες και περαστικοί, που έφτασαν στο διαμέρισμα και σπάζοντας την πόρτα κατάφεραν να τα απομακρύνουν από το φλεγόμενο διαμέρισμα.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στο σημείο έφτασαν και οι γονείς τους. Τα παιδιά είναι εκτός κινδύνου, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από ανθρώπους του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν και διπλανά διαμερίσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments