Lifestyle

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [20/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [20/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (20/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (20/12/19).

Κριός

Τα επίπεδα της ενέργειάς σας μπορεί να εξαντληθούν αν δεν αρχίσετε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. Κοιμηθείτε αρκετά, αρχίστε να τρέφεστε υγιεινά, μειώστε τους καφέδες και μάθετε να χαλαρώνετε. Τα πιο κοντινά σας άτομα θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Ταύρος

Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι τρομακτικό. Αλλά σήμερα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αρπάξτε την ευκαιρία και πείτε σε κάποιο ξεχωριστό άτομο ακριβώς πώς αισθάνεστε. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα όταν θα διαπιστώσετε ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Δίδυμοι

Δεν είναι κακό να είστε λίγο εγωιστές με τον χρόνο σας σήμερα. Είστε πάντα εκεί για τους φίλους σας αλλά τώρα χρειάζεστε λίγο προσωπικό χρόνο. Αναβάλλετε οποιαδήποτε καθήκοντα μπορείτε για αύριο και φροντίστε τον εαυτό σας. Πηγαίνετε σε κάποιο σπα ή κάντε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο.

Καρκίνος

Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις. Για αυτό βγείτε και ζητήστε από αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α που έχετε βάλει στο μάτι να βγείτε ραντεβού. Τι περιμένετε; Πάρτε το ρίσκο και δείτε τι θα γίνει. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο είναι να κάνετε την κίνησή σας.

Λέων

Σήμερα δείξτε πόσο υπερήφανοι αισθάνεστε για τη δουλειά σας και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Τα επιτεύγματά σας είναι εντυπωσιακά αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι η δική σας ικανοποίηση.

Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε να δραστηριοποιείστε από τους ανθρώπους γύρω σας. Αξιοποιήστε στο μέγιστο αυτή τη νεοαποκτηθείσα δυναμική. Διεκπεραιώστε όλα αυτές τις εκκρεμότητες από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Πολύ σύντομα θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

 Ζυγός

Σήμερα η συνηθισμένη σας ρουτίνα μπορεί να διαταραχθεί από μια ευχάριστη έκπληξη. Κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε τη όσο μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε να επιστρέψετε στις συνηθισμένες σας δραστηριότητες. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την εκπληκτική ανακάλυψη.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να μην ελέγχετε τις ζωές των φίλων σας. Μπορεί να θέλετε να τους αποτρέψετε να κάνουν λάθη, που κάνατε κι εσείς στα ερωτικά σας. Αλλά θα πρέπει να τους αφήσετε να κάνουν τις δικές τους επιλογές. Προσφέρετε τις συμβουλές σας, όχι τελεσίγραφα.

Τοξότης

Ίσως σήμερα να πρέπει να αρχίσετε να αμφισβητείτε τις συνηθισμένες σας τακτικές στα ραντεβού. Μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε την προσέγγισή σας αν θέλετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Κρατήστε ό,τι λειτουργεί για εσάς και απορρίψτε τα υπόλοιπα. Πειραματιστείτε με τις πιο εντυπωσιακές σας ικανότητες.

Αιγόκερως

Σήμερα προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Η κριτική είναι μονάχα μια υπόδειξη, όχι σχόλιο για την προσωπικότητά σας. Ακούστε τη σοβαρά, χωρίς να αισθάνεστε ότι πληγώνεται ο εγωισμός σας. Ωριμάστε.

Υδροχόος

Σταματήστε να σκέφτεστε διαρκώς τι μπορούσε ή έπρεπε να γίνει στις σχέσεις σας στο παρελθόν. Ό,τι έγινε, έγινε. Αν αναμασάτε διαρκώς το παρελθόν, δεν θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στο μέλλον. Ζήστε το παρόν.

Ιχθύες

Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί στα πιο περίεργα μέρη. Μερικές φορές μπορεί να ανθίσει στην ουρά του σούπερ-μάρκετ ή στο πάρκο ενώ βγάζετε βόλτα το σκύλο. Ο θεός Έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει με τα βέλη του νωρίτερα από όσο πιστεύετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments