Αθλητισμός

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Τέλος στα σενάρια άμεσης επιστροφής του στους “Πράσινους”

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Τέλος στα σενάρια άμεσης επιστροφής του στους “Πράσινους”
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ταλαντούχος επιθετικός θεωρείται σχεδόν απίθανο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο νεαρός επιθετικός έχει καταφέρει σε μόλις λίγες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Πανιωνίου να προκαλέσει αίσθηση στη Σούπερ Λιγκ. Ο 19χρονος θυμίζουμε πως πέρυσι συστήθηκε στο κοινό αγωνιζόμενος με τον Παναθηναικό υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος τον έριξε στη μάχη πιστεύοντας στο ταλέντο του και την εκτελεστική του δυνότητα.

Ο δανεισμός του από τον Παναθηναικό ήταν αναπόφευκτος, μιας και δεν υπήρχε χώρος φέτος για τον νεαρό, με τον τεχνικό του “Τριφυλλιού” να ενισχύει την επίθεση του με τους Μολό, Μπεκ και Περέα σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο οι μεταγραφές των “Πράσινων” στην πλειονότητα τους δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, με τον Περέα να είναι ο μόνος διακριθέντας και επιθετικός που μπορεί να σταθεί επάξια στο πλάι του Φεντερίκο Μακέντα.

Έτσι δεν ήθελαν και πολύ τα σενάρια για άμεση επιστροφή του Δημήτρη Εμμανουηλίδη να φουντώσουν. Ωστόσο όπως “άναψαν” έτσι και… σβήνουν, καθώς όπως διαρρέεται κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί, καθώς στο “Τριφύλλι” δεν προτίθενται να διακόψουν τον δανεισμό του παίκτη στη Νέα Σμύρνη.

Ο ταλαντούχος επιθετικός αναμένεται να ολοκληρώσει κανονικά την σεζόν στους “Πάνθηρες” και εν συνεχεία να επιστρέψει στο “Τριφύλλι” παίρνοντας κανονικά μέρος στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν. Και τώρα ποιος ξέρει, μπορεί να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των “Πράσινων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments