Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [21/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [21/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (21/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (21/12/19).

Κριός

Σήμερα θα σας χρειαζόταν μια ρομαντική περιπέτεια. Για αυτό αφήστε στην άκρη ό,τι βαρετά σχέδια είχατε για το βράδυ και μαζευτείτε με τους φίλους σας… Για μια νυχτερινή εξόρμηση στα αγαπημένα σας στέκια. Ντυθείτε στην πένα και αφήστε την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σας να πάρει όλες τις αποφάσεις.

Ταύρος

Καθώς ξεκινάτε να γνωρίζετε κάποιο καινούργιο άτομο, προσπαθήστε να είστε ανεκτικοί στις απόψεις του, άσχετα με το αν συμφωνείτε με αυτές ή όχι. Μόνο και μόνο επειδή μια ιδέα δεν συμφωνεί απόλυτα με τις προϋπάρχουσες απόψεις σας, δεν σημαίνει ότι είναι λάθος.

 Δίδυμοι

Κάποια πράγματα που εσείς θεωρείτε ασήμαντα, οι άλλοι μπορεί να τα παίρνουν στα σοβαρά. Προσέξτε τι κοροϊδεύετε, γιατί μπορεί άθελα σας να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου. Πριν ξεκινήσετε να λέτε εξυπνάδες, κοιτάξτε ποιον έχετε απέναντί σας. Κανένα ανέκδοτο δεν αξίζει τόσο, ώστε να χάσετε έναν φίλο.

Καρκίνος

Η πρώτη σας αντίδραση σήμερα μπορεί να είναι λάθος. Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ή να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Σκεφτείτε πρώτα όλους τους παράγοντες και μετά ενεργήστε αναλόγως. Θα χαρείτε που περιμένατε την κατάλληλη στιγμή.

 Λέων

Σήμερα εκπέμπετε μια ιδιαίτερη λάμψη, που οφείλεται κυρίως στη θετική σας διάθεση. Καταφέρνετε να μεταδώσετε το πνεύμα αισιοδοξίας σας σε όποιον το χρειάζεται. Κάποιος μυστικός θαυμαστής εντυπωσιάζεται από το μεγαλείο σας.

 Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε σαν αουτσάιντερ και όχι με την καλή έννοια. Μην απογοητεύεστε όμως. Όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους.

 Ζυγός

Σήμερα όλοι έρχονται σε εσάς αναζητώντας απαντήσεις. Πάρτε στα σοβαρά την έκκλησή τους για βοήθεια. Η συμβουλή σας δεν είναι απλά χρήσιμη, μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια. Κάποιος μυστικός θαυμαστής εκτιμά τη διάθεση σας να βοηθήσετε.

 Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να καταλήξετε υπερβολικά στρεσαρισμένοι. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας και ηρεμήστε για να αποφύγετε τυχόν συναισθηματική ή ψυχική κατάρρευση. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε με ψυχραιμία τους δύσκολους ανθρώπους που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα.

 Τοξότης

Σήμερα το χιούμορ θα αποδειχθεί σωτήριο. Εκτονώστε την ένταση σε κάποιο χώρο με ένα πνευματώδες σχόλιο. Μοιραστείτε μια αστεία ιστορία με κάποιο φίλο που χρειάζεται απελπισμένα να γελάσει.

 Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Οι λέξεις φαίνονται ανεπαρκείς. Αντί να πασχίζετε να βρείτε τα σωστά λόγια, αφήστε τις πράξεις σας να μιλήσουν. Κάποιο άτομο με το οποίο θέλετε να γνωριστείτε καλύτερα θα πιάσει το μήνυμα.

Υδροχόος

Δώστε για σήμερα ρεπό στην πλευρά τους εαυτού σας που είναι μανιακή με τον έλεγχο και ενδώστε στις παρορμήσεις σας. Αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς σας και διασκεδάστε χωρίς να ανησυχείτε για τι θα πει ο κόσμος. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτό που θέλετε και όχι σε αυτό που πρέπει να κάνετε.

 Ιχθύες

Οι εσωτερικές διαμάχες ανάμεσα στους φίλους σας έχουν αρχίζει να σας εκνευρίζουν. Αλλά εσείς δε χρειάζεται να παρασύρεστε από τα δικά τους δράματα. Μείνετε ουδέτεροι παρατηρητές και αποφύγετε να κάνετε τους δικαστές στις διαφωνίες τους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments