Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [22/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [22/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (22/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (22/12/19). Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτή την εποχή του χρόνου… Είναι η περίοδος που επικρατεί η παράδοση και ο σεβασμός. Είναι η στιγμή που όλοι πρέπει και θέλουν να φανούν γενναιόδωροι!

Ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 12 και 13 Ιανουαρίου αντιστοίχως. Αυτή η ενέργεια οικοδομείται ήδη στην ατμόσφαιρα, για να σας δείξει πού πρέπει να εστιάσετε! Η μέρα ανοίγει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Εκεί σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Κάτι αλλάζει σε αυτό που θέλετε, είτε χρειάζεται μια αλλαγή! Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, καλώντας σας να γίνετε πιο ενεργητικοί. Χρειάζεστε πίστη και αφοσίωση για όσα πρέπει να γίνουν!

Την Κυριακή να είστε δραστήριοι, να ασχοληθείτε αποκλειστικά με γεγονότα ή τα καθήκοντα που έχετε οργανώσει από πριν. Σήμερα θα πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να ελέγξετε τις αδυναμίες ή τους φόβους σας. Την Κυριακή θα εκπλαγείτε ευχάριστα από νέα ή γεγονότα, που θα αφορούν μια νέα γυναίκα στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων.

Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για δραστηριότητες ή εκδηλώσεις που αφορούν παιδιά και νέους… Τόσο από την οικογένειά σας, όσο και από τη γειτονιά και τον ευρύτερο κύκλο σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις οικονομικής φύσεως. Αποφύγετε να υποσχεθείτε, να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα. Η μέρα υποδεικνύει μια δυσάρεστη εμπειρία ή είδηση, που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε καλά ή που γεννήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη

Σήμερα θα χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους ηλικιωμένους συγγενείς σας. Κάντε κάτι για όσους είναι κοντά σας αλλά και για όσους έχουν αποβιώσει. Σήμερα ακολουθήστε τις παραδόσεις της κουλτούρας και της οικογένειας από την οποία προέρχεστε. Την Κυριακή θα απολαύσετε την επικοινωνία με ανθρώπους κοντά στην ηλικία σας, είτε με άτομα από τα οποία μπορείτε να αποκομίσετε κάποια γνώση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω

Σήμερα αποφύγετε την σωματική καταπόνηση, προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να ξεκουραστεί. Φορτίστε τις μπαταρίες σας πριν ξεκινήσει η καινούργια εβδομάδα. Σταματήστε να ανησυχείτε για πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν. Εκείνα που δεν έχουν τελειώσει ακόμη και συνεχίζουν να σας ενοχλούν, θα εξελιχθούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο στο νέο έτος.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου

Η Κυριακή φέρνει διάφορα νέα ή γεγονότα, που αφορούν τα σχέδιά σας ή άτομα από άλλα μέρη. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ιδιαίτερα με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, με πιθανές ερωτικές ή συναισθηματικές εμπειρίες. Οι άντρες θα είναι πιο αισιόδοξοι σήμερα, λόγω σημαντικών ειδήσεων ή ενδιαφερόντων εξελίξεων. Παρακολουθήστε προσεκτικά τα νέα που σχετίζονται με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων

Την Κυριακή θα εστιάσετε την προσοχή σας σε οργανωτικά θέματα, γύρω από τις επερχόμενες συναντήσεις και συγκεντρώσεις λόγω εορτών. Θα κάνετε συζητήσεις με φίλους που θα σας αναζητήσουν σε διάφορες περιπτώσεις. Δεν αποκλείεται μια συγκέντρωση ή μια επίσκεψη στο σπίτι σας, από άτομα που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments