Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για επανασυνδέσεις σχέσεων [22/12/19]

Ζώδια: Οι προβλέψεις για επανασυνδέσεις σχέσεων [22/12/19]
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (22/12/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων [22/12/19].

Κριός

Σήμερα να είστε τολμηροί όταν παίρνετε αποφάσεις. Αυτή η στάση θα εντυπωσιάσει κάποιο πρόσωπο που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα.

Η υπεροχή θα σας ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους. Χρειάζονται κότσια για να κάνετε την επόμενη κίνηση.

Ταύρος

Μην επιδεικνύεστε όταν πάτε να βοηθήσετε κάποιον που αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του. Σε κανέναν δεν αρέσει να αισθάνεται ανίκανος στον έρωτα. Μπορεί να είστε έμπειροι αλλά δεν τα ξέρετε όλα. Να είστε φιλικοί, μην το παίζετε υπεράνω.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να συζητάτε τα πρόσφατα γεγονότα με κάποιο καινούργιο άτομο. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να φλερτάρετε, αντί να απομακρύνετε τη νέα σας κατάκτηση. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από το να έχετε δίκιο.

Καρκίνος

Για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου, μερικές φορές χρειάζονται ακραίες τακτικές. Ντυθείτε σέξι ή κάντε μια μεγαλόπρεπη χειρονομία που δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Το άτομο που θα του ζητήσετε να βγείτε, θα εκτιμήσει το γεγονός ότι ξεπεράσατε τον εαυτό σας.

Λέων

Κάποιος φίλος μπορεί να χρειαστεί σήμερα τη συμπόνια και τη ζεστασιά σας. Βγάλτε τον για δείπνο ή τουλάχιστον προσφερθείτε να ακούσετε τα προβλήματα του. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται για να αλλάξει μια στενάχωρη κατάσταση, είναι συμπαράσταση από ένα μη επικριτικό άτομο.

Παρθένος

Αντί να ακολουθήσετε την πεπατημένη, γιατί δεν παίρνετε ένα ρίσκο με κάποιον/α που δεν είναι εντελώς ασφαλές να μπλέξετε; Γιατί δεν δίνετε μα ευκαιρία σε αυτό το αουτσάιντερ; Είναι πολύ συναρπαστικό να δώσετε σε ένα λασπωμένο διαμάντι την ευκαιρία να λάμψει!

Ζυγός

Σήμερα σκεφτείτε την ευρύτερη εικόνα σε ό,τι έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή. Αν τα πράγματα δεν πήγαν καλά με την προηγούμενη σχέση σας, δεν σημαίνει ότι είστε παντοτινά καταδικασμένοι σε καταστροφικά ραντεβού. Ο καθένας ζει και αγαπάει με διαφορετικό τρόπο. Προχωρήστε στο επόμενο άτομο, μέχρι να βρείτε εκείνο που είναι κατάλληλο για εσάς.

Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό είστε πολύ αγχωμένοι με όλα: Με τη δουλειά, με τις σχέσεις σας. Καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τα πράγματα, να αρχίσετε να ανησυχείτε μόνο για τα σημαντικά. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι, για αυτά που μπορείτε να αλλάξετε. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στη μοίρα.

Τοξότης

Σήμερα μοιράστε λίγη καλή διάθεση σε κάποια άτομα που την χρειάζονται. Προσφερθείτε να βοηθήσετε έναν φίλο με ένα περίπλοκο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ή κάντε μια τυχαία πράξη καλοσύνης για ένα άγνωστο άτομο.

Αιγόκερως

Κάποιο άτομο μπορεί να αισθάνεται ότι αξίζει περισσότερο την προσοχή σας σήμερα. Δείξτε λίγο ενδιαφέρον σε φίλους που έχετε παραμελήσει λόγω του φορτωμένου προγράμματος σας. Αφιερώστε χρόνο για αν επανασυνδεθείτε με την παρέα σας, πριν να είναι πολύ αργά.

Υδροχόος

Σήμερα ενδώστε στις παρορμήσεις σας. Φλερτάρετε χωρίς περιορισμούς και αφήστε την καρδιά σας να πάρει όλες τις αποφάσεις. Μερικές φορές είναι ωραίο να ενδίδετε στην πιο αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Είναι κουραστικό να έχετε συνέχεια τα πάντα υπό έλεγχο.

Ιχθύες

Όταν οι φίλοι ζητούν τη συμβουλή σας για κάποιο ζήτημα που αφορά τη σχέση τους, προσέξτε να μην διαλέξετε πλευρά. Να είστε αμερόληπτοι – ή ακόμη καλύτερα, προσφέρετέ τους απλά έναν ώμο για να κλάψουν. Μην παρασυρθείτε από όλο αυτό το μελόδραμα, διαφορετικά θα γίνετε κομμάτι του προβλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments