Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Δεν βιάζεται να αποφασίσει Αργεντινός

Εμάνουελ Ινσούα: Δεν βιάζεται να αποφασίσει Αργεντινός
Εμάνουελ Ινσούα: Ο έμπειρος αμυντικός δεν βιάζεται να πάρει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εμάνουελ Ινσούα: Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν είχε την πολυτέλεια να κάνει δαπανηρές μεταγραφές. Αυτό τον οδήγησε στο να κάνει μερικές πιο ψαγμένες επιλογές. Κάποιοες αποδείχθηκαν λαχεία και κάποιες άλλες όχι. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός έχει πολύ καλή παρουσία και αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Ο Ινσούα έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα ήθελα να τον χάσει, αλλά ίσως θα πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα της απώλειας του έμπειρου μπακ.Ο Αργεντινός έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον ομάδων. Κυρίως από την Ελλάδα καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κινηθούν για την απόκτηση αριστερού πλάγιου αμυντικού.

Με το…πάσο του ο Ινσούα

Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Ινσούα φέρεται να ζητάει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για να παραμείνει. Παρά την επιθυμία των δυο πλευρών να συνεχίσουν μαζί, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του δώσει αυτά τα χρήματα.

Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ενόψει καλοκαιριού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτό δεν θα γίνει σύντομα. Ο Ινσούα θα περιμένει λίγο ακόμα τον Παναθηναϊκό και θα πάρει την τελική του απόφαση τον Ιούλιο. Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σκάσει κάποια καλή πρόταση. Πάντως δεν προκύπτει από πουθενά κάποια ικανοποιητική πρόταση από το εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments