Video

Γιώργος Λιανός: “Ανακοίνωσε” τον επόμενο κύκλο του The Voice

Γιώργος Λιανός: “Ανακοίνωσε” τον επόμενο κύκλο του The Voice
Γιώργος Λιανός: Ο γνωστός παρουσιαστής λίγο πριν ανακοινώσει τον νικητή του The Voice ανακοίνωσε τον νέο κύκλο του διαγωνισμού τραγουδιού.

Γιώργος Λιανός: Το βράδυ της Κυριακής [23/12] ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος του The Voice στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Λίγα λεπτά, πριν το φινάλε, ο παρουσιαστής του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός επιφύλασσε μια όμορφη έκπληξη τόσο στους τέσσερις coaches όσο και στους τηλεθεατές. Με χαμόγελο, λοιπόν, ανακοίνωσε τον νέο κύκλο του The Voice που θα έρθει μέσα στο 2020 στους δέκτες μας και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

“Επειδή τελειώνει το 2019 και μπαίνει το 2020, περνάει ο καιρός και αφήνει ωραίες αναμνήσεις, αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε μια όμορφη ανάμνηση εδώ στο επόμενο Voice of Greece δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας τις πληροφορίες που βλέπετε στην οθόνη σας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στους τηλεθεατές του The Voice.

The Voice: Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι ο νικητής του φετινού διαγωνισμού

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Καραγιάννης, που ανήκε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του φετινού The Voice, κερδίζοντας τον διαγωνισμό και μαζί ένα χρυσό συμβόλαιο για δισκογραφική δουλειά. Ο τελικός ξεκίνησε με οκτώ άτομα, ενώ στη συνέχεια έγιναν τέσσερα, προτού φτάσουμε στον τελικό των… τελικών, όπου «κοντραρίστηκαν» ο νικητής και η φιναλίστ Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Η Ελπίδα τραγούδησε το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού. Αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή ο Δημήτρης Καραγιάννης, με την τελευταία του ερμηνεία στο παιχνίδι, να είναι το τραγούδι «Sorry seems to be the hardest word».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments