Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [23/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [23/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (23/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (23/12/19).

  • Κριός

Σήμερα εκφράστε τη γενναιόδωρη πλευρά του χαρακτήρα σας κάνοντας κάτι όμορφο για το ταίρι σας. Αντί να περιμένετε να σας πει τι χρειάζεται, κάντε του έκπληξη με κάτι που πιστεύετε εσείς ότι θέλει.

  • Ταύρος

Η σχέση σας είναι ένα καταφύγιο από τον κόσμο γύρω σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε για να την κρατήσετε έτσι. Είναι εύκολο να φέρνετε τα άγχη του κόσμου στις ζωές σας. Συμφωνήστε να αφήνετε τα πάντα έξω από τη σχέση σας.

  • Δίδυμοι

Το ταίρι σας χρειάζεται περισσότερο την προσοχή σας σήμερα. Ακόμη και κάτι τόσο απλό όσο ένα ερωτικό σημείωμα δίπλα στην κούπα του καφέ, θα του δείξει πόσο το αγαπάτε.

  •  Καρκίνος

Αξίζετε τα καλύτερα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε από το ταίρι σας να σας πάρει κάποιο δώρο. Αγοράζοντας κάτι όμορφο για εσάς μια στο τόσο, είναι ένας καλός τρόπος για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

  • Λέων

Σήμερα συζητήστε με το ταίρι σας για το πώς βλέπετε το κοινό σας μέλλον. Μην αποκλείετε τίποτα. Αν μπορείτε να το φανταστείτε, μπορείτε και να το πραγματοποιήσετε. Έχετε τη θέληση να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

  • Παρθένος

Σήμερα μην είστε υπερβολικά άκαμπτοι γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Αν το ταίρι σας προτείνει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα σχέδια σας, ακολουθήστε το. Θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείτε στις αλλαγές παρά να τσακωθείτε για να κρατήσετε τα πράγματα όπως έχουν.

  • Ζυγός

Σήμερα μην αποφύγετε να συζητήσετε με το ταίρι σας κάτι που σας απασχολεί. Συνήθως ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε μια κατάσταση είναι να την αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Η ειλικρίνεια σας θα εκτιμηθεί.

  • Σκορπιός

Μπορείτε να είστε όσο διαχυτικοί θέλετε με το ταίρι σας αλλά εντός σπιτιού. Θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή ενώ προετοιμάζετε την επόμενη σας κίνηση.

  • Τοξότης

Μην περιμένετε άλλο για να πείτε στο ταίρι σας αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Αν επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας, να είστε βέβαιοι ότι το ταίρι σας θα εκτιμήσει πολύ την ειλικρίνεια σας.

  • Αιγόκερως

Η δουλειά απορροφά πολύ από το χρόνο σας τον τελευταίο καιρό και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί το ταίρι σας. Σήμερα θα μπορέσετε να επανορθώσετε! Αφήστε τα πάντα στην άκρη και περάστε τη μέρα σας αγκαλιά μαζί του.

  •  Υδροχόος

Μη φοβηθείτε να λειτουργήσετε παρορμητικά σήμερα. Δοκιμάστε κάτι που σας φαίνεται εξωφρενικό και ενθαρρύνετε και το ταίρι σας να σας ακολουθήσει. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως ελπίζατε, θα διασκεδάσετε πολύ στην πορεία.

  • Ιχθύες

Σήμερα προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε στα δράματα των ανθρώπων γύρω σας. Μην ανακατευτείτε με τα θέματα τους. Εστιάστε την προσοχή σας σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς – στη σχέση σας με τον/τη σύντροφο σας – και αγνοήστε τα υπόλοιπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments