Video

Γερμανία: Μαγική βραδιά με κάλαντα στο γήπεδο από 30.000 οπαδούς της Ουνιόν Βερολίνου [vid]

Γερμανία: Μαγική βραδιά με κάλαντα στο γήπεδο από 30.000 οπαδούς της Ουνιόν Βερολίνου [vid]
Γερμανία: Τη νύχτα... μέρα έκαναν 30.000 οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνουν που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της ομάδας, άναψαν φακούς και τραγούδησαν τα κάλαντα

Γερμανία: Περίπου 30.000 οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου πήραν τους… καναπέδες τους, τα ποτά τους και μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πέρασαν ένα απόγευμα στο γήπεδο απολαμβάνοντας την μαγεία των Χριστουγέννων. Πρόκειται για ένα έθιμο που ξεκίνησε η ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας πριν από 16 χρόνια και το τηρεί κάθε χρόνο. Αρχικά η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν μεγάλη, καθώς δεν ξεπερνούσε τα 1.000 άτομα, αλλά τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη μάζωξη έχει γίνει τρόπον τινά θεσμός.

Οι νεοφώτιστοι στην Bundesliga έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο τους με τα αποτελέσματα που καταφέρνουν να πάρουν μέχρι στιγμής και οι φετινές γιορτές δεν θα μπορούσαν να είναι λιγότερο εντυπωσιακές. Η πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς καταγράφηκε όταν το κοινό άναψε φακούς και κινητά , κάνοντας έτσι την νύχτα μέρα, τραγουδώντας τα κάλαντα. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μαγικό κλίμα που επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments