Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [24/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [24/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (24/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (24/12/19). Την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να χαρείτε ή θα βιώσετε περισσότερες ευχάριστες εμπειρίες. Ανήμερα των Χριστουγέννων είναι πιθανότερο να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των ανθρώπων γύρω σας.

Την Τρίτη θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας κάνοντας φίλους, ενώ την Τετάρτη θα περιορίσετε τις επαφές με ορισμένους ανθρώπους γύρω σας. Την παραμονή προσπαθήστε να μην φανείτε μικροπρεπείς και μην υπερβάλλετε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε πρόσφατα. Ανήμερα των Χριστουγέννων υπάρχει κίνδυνος να συμβούν διάφορα περιστατικά λόγω απροσεξίας ή αδεξιότητας.

Σε γενικές γραμμές, κατά τη διάρκεια και των δύο ημερών θα προκύψουν διάφορες ευχάριστες περιστάσεις για συζητήσεις, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις κυρίως με γυναίκες. Θα χαρείτε με μια είδηση ​​ή μια πρόσκληση, από μια γυναίκα στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Και οι δύο μέρες θα είναι ευνοϊκές για ταξίδια. Καλό θα ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων να μην αγνοήσετε τις προειδοποιήσεις για τον καιρό και τις τεχνικές δυσκολίες που θα προκύψουν. Αυτές τις δύο μέρες θα είναι δύσκολο να προγραμματιστούν δραστηριότητες με παιδιά. Όσοι από εσάς θα εργάζεστε αυτές τις δύο μέρες, θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στις ευθύνες σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Στη διάρκεια αυτών των δύο ημερών θα αισθάνεστε χαλαροί στην επικοινωνία ή στις συναντήσεις με φίλους, που βρίσκονται κοντά ή μακριά. Οι επαφές με τους άνδρες θα είναι πιο ενδιαφέρουσες ή θα σας δώσουν πιο χρήσιμες πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, αποφύγετε να επιδιώξετε την εκπλήρωση επιθυμιών ή ιδιοτροπιών σας… Μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τους άλλους ή να χρησιμοποιήσετε διάφορα τεχνάσματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το πιθανότερο είναι ότι θα περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων στο σπίτι ή με στενούς συγγενείς και φίλους. Για διάφορους λόγους, αυτές οι δύο θα είναι δύσκολες ή πολύ συναισθηματικές ημέρες για σας. Μπορεί να βιώνετε μια άσχημη συναισθηματική κατάσταση από τις προηγούμενες μέρες ή να έχετε μελαγχολική διάθεση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την παραμονή θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε επαφές με τους συγγενείς σας, ακόμη και αν κάποιοι δεν είναι ανάμεσα σας. Θα επικοινωνήσετε με άτομα που έχουν αποβιώσει μέσα από τα όνειρα σας. Και το πρωί θα θυμηθείτε τις κοινές εμπειρίες σας μαζί τους. Θα θυμάστε τις δύο αυτές μέρες, λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος ή μιας είδησης που θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Αυτές τις γιορτές θα έχετε πιο αισιόδοξη και καλύτερη διάθεση. Κάποιοι άγνωστοι ή δύσκολοι άνθρωποι, μπορούν να σας προκαλέσουν συναισθηματική δυσφορία. Αλλά θα είναι κάτι προσωρινό, καθώς θα βρείτε τρόπο να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών, θα χαρείτε με κάποια δώρα ή γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους με τους οποίους έχετε διάφορες σχέσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments