Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [24/12/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [24/12/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (24/12/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (23/12/19).

Κριός

Ανεβάστε τον πήχη, αγαπητοί Κριοί! Ο εγωκεντρικός Ήλιος και ο ριζοσπάστης Ουρανός, σας καλούν να αναβαθμίσετε την καριέρα σας. Δεν τέλειωσε τίποτα επειδή μεσολαβούν οι αργίες των Χριστουγέννων. Κάντε στρατηγικές κινήσεις, ακόμα και τώρα. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα γνωρίζετε, ενώ ψωνίζετε κρασιά! Επίσης, η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για να ανανεώσετε τα επαγγελματικά σας προφίλ στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Αν θα θέλατε να αλλάξετε εργασία, εστιάστε εκεί τα επόμενα τολμηρά σας βήματα. Μην ξεχνάτε ότι έχει μεγάλη σημασία το ποιους γνωρίζετε.

 Ταύρος

Νιώθετε κάποια αναταραχή, αγαπητοί Ταύροι. Έχετε ανάγκη από μια διαφυγή, γι’ αυτό ονειρεύεστε αποδράσεις σε εξωτικές παραλίες και περιηγήσεις σε μακρινούς ναούς. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε εδώ και τώρα; Ένα παρορμητικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, απαιτεί να βρείτε άμεση εκτόνωση για την περιπετειώδη διάθεσή σας. Καινούργιοι άνθρωποι και μέρη μπορούν να μπουν στη ζωή σας, ανάλογα με το πού θα κινηθείτε αυτές τις γιορτινές μέρες. Και αν η ανάγκη του ταξιδιού παραμένει, κάντε την έρευνά σας: Ίσως σας αναμένει κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία.

Δίδυμοι

Ακούτε το καμπανάκι της ζήλιας, αγαπητοί Δίδυμοι; Ίσως να αναδείξει το άσχημο πρόσωπό της, εξαιτίας της συνάντησης του απρόβλεπτου Ουρανού με τον εγωκεντρικό Ήλιο στον 8ο Οίκο σας της έντασης. Γι’ αυτό αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα συγκρίσεων,ειδικά με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Σταματήστε να σκέφτεστε από μέσα σας, ποιοι έχουν περισσότερα χρήματα ή «ακόλουθους» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιλέξτε να δείτε τα επιτεύγματα άλλων ως έναυσμα έμπνευσης. Να θυμάστε ότι ο καθένας είναι συνεργός με το σύμπαν στη «διάπραξη» θαυμάτων… Πόσο μάλλον αυτή τη γιορτινή περίοδο. Αρχίστε να κάνετε βήματα προόδου, θα αποτελέσουν τους σπόρους για τα οφέλη που θα επιφέρουν σύντομα.

 Καρκίνος

Στοχεύστε στις συνέργειες, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο ριζοσπάστης Ουρανός ευθυγραμμίζεται με τον τολμηρό Ήλιο στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Αν είστε ψυχραμένοι με κάποια άτομα, αυτή είναι η στιγμή να συμφιλιωθείτε. Μην αποφεύγετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, με μια τρυφερή πρόποση μπορείτε να δείξετε την καλή σας πρόθεση. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να χτίσετε ξανά τις γέφυρες που κλυδωνίζονται… Μόλις χαλαρώσετε λίγο, θα διαπιστώσετε ότι οι διάλογοι κυλούν πιο ομαλά απ’ όσο περιμένατε.

Λέων

Ώρα να τελειοποιήσετε τα σχέδιά σας για τις γιορτές, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος από τον 6ο Οίκο σας της απόδοσης, συμπράττει με τον καινοτόμο Ουρανό από τον φιλόδοξο τομέα σας. Θα είστε εξαιρετικά δραστήριοι στη διοργάνωση της πιο όμορφης ατμόσφαιρας, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν είναι απαραίτητο να κινηθείτε αυτόνομα, πολλοί θα είναι οι πρόθυμοι να συμβάλλουν στις προετοιμασίες. Και μην σκέφτεστε αν θα λάβετε τα εύσημα που σας αξίζουν, λίγη ταπεινότητα αυτές τις μέρες δεν βλάπτει.

 Παρθένος

Πετάτε στα σύννεφα σκεπτόμενοι τα σπουδαία οράματά σας για τη ζωή, αγαπητοί Παρθένοι; Η Γη σας καλεί να προσγειωθείτε και να κάνετε εδώ τα τολμηρά σας βήματα! Μια σύμπραξη του Ήλιου με τον καινοτόμο Ουρανό, απαιτεί να επανέλθετε στην πράξη με ρεαλιστική οπτική. Η επιτυχία δεν θα πέσει ουρανοκατέβατη, πρέπει να την προκαλέσετε. Αξιοποιήστε τις μέρες των αργιών, για να γνωστοποιήσετε τα σχέδιά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η προώθησή σας θα τύχει περισσότερης αποδοχής απ’ όση φαντάζεστε.

 Ζυγός

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Εσείς πόσα δάκτυλα χρειάζεστε για τους δικούς σας, αγαπητοί Ζυγοί; Μήπως έχετε περιορίσει υπερβολικά τον στενό σας κύκλο; Ο τολμηρός Ήλιος συναντά τον ανατρεπτικό Ουρανό, στις πιο προσωπικές πτυχές του χάρτη σας. Δώστε σημασία στο περιβάλλον σας, υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να σας τραβήξουν την προσοχή. Κάντε την προσέγγιση και σπάστε τον πάγο, με την ευγενική και ειλικρινή ιδιοσυγκρασία σας. Κρατήστε ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψουν έκτακτοι επισκέπτες στο γιορτινό τραπέζι… Εξάλλου, ένα άτομο χρειάζεται για να αλλάξει μια ζωή προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Παραμερίστε όλες τις άμυνές σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αναλάβετε το ρόλο του διασκεδαστή των γιορτών, μιας και που είστε σε τόσο χαρωπή διάθεση. Ο τολμηρός Ήλιος σε μια μαγική συνάντηση με τον απρόβλεπτο Ουρανό, έλκουν τα πλήθη να φάνε από το χέρι σας. Αξιοποιήστε αυτή την ακαταμάχητη συγκυρία, για να γνωστοποιήσετε τις φιλόδοξες ιδέες σας. Απολαύσετε όλη την προσοχή που θα λάβετε, χωρίς να αποκλείεται και το φλερτ.

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα, αγαπητοί Τοξότες; Αυτό καλείστε να κάνετε για την καριέρα σας, καθώς έληξε η περίοδος που βαδίζατε εκ του ασφαλούς! Θα χάσετε πολλές προσοδοφόρες ευκαιρίες αν συνεχίσετε με αυτό τον ρυθμό. Φυσικά δεν πρέπει να πηδήξετε χωρίς δίκτυ ασφαλείας, ωστόσο διερευνήστε τις νέες επιλογές. Αρκετά με τις ονειροπολήσεις και τις σταθερές διαδρομές, έφτασε η στιγμή να καταλήξετε σε αυτά που θέλετε εσείς από τη ζωή σας. Αποβάλετε κάθε περισπασμό, εστιάστε στα βήματα που πρέπει να γίνουν και ξεκινήστε από τις πρώτες μέρες του 2020.

Αιγόκερως

Η περιπλανητική σας διάθεση χτυπάει κόκκινο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Σε αυτό συμβάλλει μια απελευθερωτική σύμπραξη του Ήλιου με τον ανεξάρτητο Ουρανό. Κανείς δεν βάζει έναν Τράγο στη γωνία – αλλά μπορεί να το κάνετε μόνοι σας αν σας καλεί το καθήκον… Γι’ αυτό μην λείψετε από το γιορτινό κλίμα του σαλονιού, επειδή κάνετε δουλειές στην κουζίνα: Επιστρατεύστε βοηθούς, θα είναι πολλοί πρόθυμοι να συμβάλλουν. Αργότερα συναντήστε κάποιο άτομο που θεωρείτε χαρισματικό, για να βγείτε και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε τις υπερβολές, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ήλιος έχει νωχελική διάθεση, καθώς συναντά τον Ουρανό στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, για να επαναφορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας. Παραδοθείτε στην αρχική σας παρόρμηση και αφήστε τους υπόλοιπους να ηγηθούν των εορταστικών προετοιμασιών. Αργότερα, μια συζήτηση μπορεί να ενδυναμώσει μια σχέση που πέρασε τριγμούς παλαιότερα.

Ιχθύες

Επιστρατεύσετε τα φίλτρα σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ενδέχεται να υποπέσετε σε λεκτικά ατοπήματα, εξαιτίας μιας σύμπραξης του εγωιστή Ήλιου με τον εριστικό Ουρανό. Οι καινοτόμες απόψεις σας μπορεί να μην είναι εύπεπτες από κάθε είδους κοινό, γι’ αυτό κρατήστε τις για τον στενό σας κύκλο. Αν θέλετε να γνωστοποιήσετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναβάλετε την ανάρτηση μέχρι να την έχετε μελετήσει καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments