Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Στα χέρια του οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Γιάννης Αλαφούζος: Στα χέρια του οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού
Γιάννης Αλαφούζος: Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" είναι αυτός που θα καθορίσει το πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στις επερχόμενες μεταγραφές.

Γιάννης Αλαφούζος: Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου πλησιάζει και όπως είναι φυσικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Προπονητές και αφεντικά των ομάδων είναι αυτοί που θα καθορίσουν τα πηγαινέλα των παικτών. Στον Παναθηναϊκό το πρόσωπο που θα κρίνει τις αφίξεις και τις αποχωρήσεις είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο προπονητής των “πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, έχει ζητήσει να ενισχυθεί η ομάδα με δύο παίκτες, που θα είναι έτοιμοι για βασικοί, η απόκτησή τους ωστόσο αναμένεται να κριθεί κυρίως από τη χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με τη “Livesport”, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι αυτός που θα αποφασίσει εάν μπορεί να γίνει υπέρβαση στο μπάτζετ για μία ή δύο μεταγραφές ή εάν θα επιμείνει στην αξιοποίηση των νεαρών που ήδη υπάρχουν στην ομάδα. Αν λοιπόν ο κ. Αλαφούζος δεν δώσει το “ok” για να βγουν από τα ταμεία περισσότερα χρήματα τότε οποιαδήποτε κουβέντα για άφιξη στο Κορωπί δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Ενόψει μεταγραφών πρέπει να τονιστεί πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε την τεχνογνωσία αλλά ούτε και το δίκτυο σκάουτινγκ ώστε να ανακαλύψει κάτι καλό για την επίθεση με περίπου 80.000 ευρώ. Επίσης, δεν είναι καθόλου εύκολο να βρει ούτε τον μέσο που αναζητά με το ίδιο χρηματικό ποσό. Έναν μέσο που θα έχει ισορροπία σε ανασταλτική και επιθετική λειτουργία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments