Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Τι λένε Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς για ενδεχόμενη επιστροφή τους

Εθνική Ελλάδος: Τι λένε Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς για ενδεχόμενη επιστροφή τους
Εθνική Ελλάδος: Μπορεί η Εθνική να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αλλά υπάρχει ένα θέμα που "καίει" και αυτό είναι πότε και αν θα επιστρέψουν στην Εθνική Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Εθνική Ελλάδος: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς είναι ίσως οι κορυφαίοι Έλληνες σέντερ μπακ και ταυτόχρονα δύο από τους καλύτερους στον κόσμο. Κι όμως εδώ και κάποιο καιρό έχουν απομακρυνθεί από την Εθνική Ελλάδος χωρίς να έχει διευκρινιστεί από επίσημα χείλη ο λόγος αυτής της απόφασης. Ο Δημήτρης Σιόβας από την πλευρά του τόνισε ότι και οι δύο πρέπει να επιστρέψουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού έχουν πολλά να δώσουν ακόμα.

Ο Φαν Σιπ έχει δώσει το ελεύθερο και στους δύο να επιστρέψουν όταν το θελήσουν.

Ωστόσο οι στόπερ της Άρσεναλ και της Νάπολι προς στιγμήν σφυρίζουν αδιάφορα. Ό,τι και να λέγεται από πλευράς Εθνικής δε τους συγκινεί, αφού θα χρειαστούν άλλα και πολλά για να αλλάξει οι κατάσταση και να επιστρέψουν και οι δύο στην ομάδα. Βλέπετε είναι και οι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες και σίγουρα ο πληγωμένος εγωισμός τους δε θα καμφθεί έτσι εύκολα. Ίδωμεν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments