Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [26/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [26/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη [26/12/19].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη [26/12/19].

Κριός

Ο εγωισμός δεν έχει θέση στη ζωή σας σήμερα. Θα θελήσετε να μοιραστείτε τα πάντα με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα εκτιμήσει όλη αυτή την προσοχή και θα είναι το ίδιο πρόθυμος/η να σας την ανταποδώσει.

Ταύρος

Κρατήστε το πάθος σας ζωντανό, δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο απόψε το βράδυ. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και δείξτε στον/στη σύντροφό σας ότι πάντα θα έχετε κάποιες εκπλήξεις κρυμμένες για αυτόν/αυτήν.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σας είναι σημαντικοί για εσάς – αλλά τώρα κύριο μέλημα σας θα πρέπει να είναι το ταίρι σας. Αφήστε ελεύθερο το πρόγραμμά σας σήμερα και αφιερώστε χρόνο για να είστε μαζί. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο παρέα.

Καρκίνος

Αφήστε τις εξόδους για μια άλλη φορά και προγραμματίστε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι με το ταίρι σας. Θα αισθάνεστε πιο χαλαροί. Μην ανησυχείτε! Θα βρείτε πολλά πράγματα για να κρατήσετε τα χέρια σας απασχολημένα!

Λέων

Σήμερα προγραμματίστε κάτι ρομαντικό με το ταίρι σας. Ετοιμάστε ένα καλάθι για πικ-νικ ή στείλτε του λουλούδια για να του κάνετε έκπληξη. Αυτές οι μικρές, γλυκές χειρονομίες είναι που κρατάνε τη σχέση σας ζωντανή.

Παρθένος

Κάντε κάτι απολαυστικό με το ταίρι σας σήμερα. Μπορείτε να οργανώσετε κάτι μόνο για αυτό ή να το πάτε ένα βήμα παραπέρα και να το κάνετε και οι δύο. Τι θα λέγατε για ένα μασάζ για ζευγάρια;

Ζυγός

Σήμερα δεν σκέφτεστε τίποτε άλλο πέρα από τον έρωτα. Ποτέ δεν είχατε μεγαλύτερη διάθεση να φλερτάρετε με το ταίρι σας από ότι σήμερα. Μέχρι το βράδυ θα έχετε δημιουργήσει μια τόσο παθιασμένη ατμόσφαιρα, που θα είναι αδύνατον να σας αντισταθεί.

Σκορπιός

Αν συνήθως εσείς είστε αυτοί που έχουν τον έλεγχο, σήμερα αφήστε το ταίρι σας να αναλάβει τα ηνία στην ερωτική σας ζωή. Αυτή η εναλλαγή ρόλων μπορεί να έχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Τοξότης

Ξεκινήστε μια συζήτηση με το ταίρι σας σχετικά με τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. Μπορεί να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για αυτόν/αυτήν – αλλά να είστε προετοιμασμένοι ότι θα υπάρξουν και μερικές εκπλήξεις. Διασκεδάστε δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα!

Αιγόκερως

Σήμερα βγείτε έξω και απολαύστε τα πολιτιστικά δρώμενα τα πόλης σας. Ακόμη και αν το έχετε κάνει στο παρελθόν, το γεγονός ότι θα είστε με το ταίρι σας θα το κάνει μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία.

Υδροχόος

Είστε με τον/την αγαπημένο/η σας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το παίζετε δύσκολοι. Μην τον/την κάνετε να προσπαθεί για να κερδίσει την αγάπη σας. Μοιράστε την απλόχερα και θα ανταμειφτείτε αναλόγως.

Ιχθύες

Αναζητήστε την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την κοινωνική σας ζωή. Τώρα θα πρέπει να επικεντρώσετε όλη σας την ενέργεια στην προσωπική σας ζωή με τον/την αγαπημένο/η σας. Αφήστε όλα τα άλλα απ’ έξω.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments