Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντροπής σε αστικό λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντροπής σε αστικό λεωφορείο
Θεσσαλονίκη: Απίστευτες και όμως αληθινές είναι οι εικόνες από αστικό λεωφορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τους επιβάτες να «ίπτανται».

Θεσσαλονίκη: Το είδαμε και αυτό στην πόλη της Θεσσαλονίκης εκεί όπου οι μετακινήσεις των κατοίκων και δη οι αστικές συγκοινωνίες αποτελούν το μεγάλο “αγκάθι” των διοικήσεων. Επιβάτες στριμωγμένοι, χωρίς καν να μπορούν να πάρουν ανάσα ενώ κάποιοι έχουν σκαρφαλώσει προσπαθώντας να φτάσουν στον προορισμό τους. Το πρόβλημα παρατηρείται σε όλη την Θεσσαλονίκη, ωστόσο στο κέντρο τα πράγματα ξεπερνούν κάθε όριο.

Η εικόνα που βλέπετε παρακάτω τραβήχτηκε από αναγνώστρια του TyposThes και πρόκειται για το λεωφορείο της γραμμής «2Κ», το οποίο εκείνη την ώρα βρίσκεται στην Εγνατία, στην περιοχή της Καμάρας. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, μονάχα από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός στο εν λόγω δρομολόγιο, το οποίο όπως και αρκετά ακόμη ήταν υπεράριθμο.

Όπως τονίζεται η φωτογραφία έχει τραβηχτεί τέσσερις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ούτε καν δηλαδή την παραμονή των Χριστουγέννων που στο κέντρο επικρατούσε το αδιαχώρητο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments