Lifestyle

Αυτή είναι η απίθανη φωτογραφία που ανέβασε ο Σπαλιάρας για την κοιλιά του Λιάγκα

Αυτή είναι η απίθανη φωτογραφία που ανέβασε ο Σπαλιάρας για την κοιλιά του Λιάγκα
Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει χιούμορ και το ξέρουμε και δεν διστάζει να «πειράζει» φίλους και γνωστούς του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως διαθέτει αρκετό χιούμορ, από το οποίο μάλιστα δεν… ξεφεύγουν ούτε οι φίλοι και οι γνωστοί του. Τελευταίο «θύμα» του ήταν ο Γιώργος Λιάγκας αφού η φωτογραφία που ανέβασε ο Σπαλιάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε κύματα γέλιου. Το γνωστό μοντέλο – ηθοποιός – παρουσιαστής, ανέβασε μία χιουμοριστική φωτογραφία δείχνοντας το πριν και το μετά τα Χριστούγεννα, λόγω του φαγητού φυσικά!

Πιο συγκεκριμένα, σε μια δική του φωτό όπου διακρίνονται οι κοιλιακοί του έγραψε πως είναι το πριν, ενώ σε μια φωτό του Γιώργου Λιαγκα όπου είναι στη θάλασσα έγραψε πως είναι το μετά. Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν δίστασε να κάνει και tag τον παρουσιαστή γράφοντας χαρακτηριστικά: «Συγνώμη Γιώργο Λιάγκα».

Ωστόσο, ο ίδιος μάλλον δεν είχε δει πως η ίδια φωτογραφία είχε κυκλοφορήσει είχε κυκλοφορήσει με πρωταγωνιστή και πάλι τον Γιώργο Λιάγκα και εκείνος την είχε ανεβάσει στο Instagram, γράφοντας ένα οργισμένο μήνυμα. «Προφανως εφαγα πολυ στις γιορτες. Επισης προφανως και γελαω και δεν ενοχλουμαι γιατι θεωρω οτι εχω χιουμορ. Επειδη αυτο κυκλοφορησε σημερα ως αστειο, αλλα επειδη τα τελευταια χρονια ο αγωνας εναντιον του bullying δικαιως εχει κορυφωθει, αυτη η πλακα, τι ακριβως ειναι?», είχε γράψει στη λεζάντα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments