Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [29/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [29/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή [29/12/19].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή [29/12/19].

 Κριός

Αν έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας σήμερα, αφήστε λίγο χρόνο το βράδυ για να σκεφτείτε με ησυχία.Πείτε στο ταίρι σας ότι χρειάζεστε να μείνετε λίγο μόνοι. Διαβεβαιώστε το ότι σύντομα θα είστε πάλι ο παλιός, καλός εαυτός σας.

Ταύρος

Το να μοιράζεστε τους πόρους σας με το ταίρι σας, θα βοηθήσει τη σχέση και όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο. Ο καθένας από εσάς έχει μοναδικές δεξιότητες. Αν καταφέρετε να συνεργαστείτε, μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Μη βιαστείτε να κάνετε τίποτα σήμερα. Είναι καλύτερα να ακολουθήσετε μια πιο αργή προσέγγιση ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το ταίρι σας. Δώστε στον εαυτό σας όσο χρόνο χρειάζεται για να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά.

Καρκίνος

Σήμερα απολαύστε ένα ακριβό δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή ένα μασάζ. Κάνετε τόσα πολλά για τον/την αγαπημένο/η σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας.

Λέων

Σήμερα εξετάστε βαθύτερα ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει η σχέση σας, το οποίο αποφεύγατε εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα ξεπεραστεί από μόνο του. Αλλά μόλις αρχίσετε να μιλάτε για αυτό, θα δείτε ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό.

Παρθένος

Έχετε τόσο πολλές ιδέες σήμερα, που είναι δύσκολο να μείνετε συγκεντρωμένοι. Περιορίστε τις στις πιο αγαπημένες σας και μοιραστείτε τις με το ταίρι σας. Μαζί θα μπορέσετε να τις κάνετε πραγματικότητα.

Ζυγός

Η περιέργειά σας έχει οξυνθεί σήμερα και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Τι πιο διασκεδαστικό από το να μοιραστείτε μια εμπειρία με το ταίρι σας; Πείτε του περί τίνος πρόκειται και ξεκινήστε!

Σκορπιός

Βασιστείτε στην εσωτερική σας δύναμη για να ξεπεράσετε μια δύσκολη μέρα. Μέχρι το βράδυ θα είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Δεν είναι κακή ιδέα να του πείτε ότι θα θέλατε ένα μασάζ!

Τοξότης

Το υποσυνείδητό σας δουλεύει υπερωρίες σήμερα, γεμίζοντας τα όνειρά σας με ολοζώντανες εικόνες. Δώστε προσοχή σε όσα λέει για τη σχέση σας, ώστε να αποκτήσετε μια νέα προοπτική.

Αιγόκερως

Σήμερα μοιραστείτε με το ταίρι σας τις ελπίδες σας για τη σχέση σας. Μπορεί να νομίζει ότι ξέρει τι σκέφτεστε αλλά καλό θα ήταν να το ακούσει από το στόμα σας.

Υδροχόος

Η ενέργεια σας είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά τα συναισθήματα σας για το ταίρι σας ποτέ δεν ήταν δυνατότερα. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να του πείτε πόσα σημαίνει για εσάς. Δεν θα κουραστεί ποτέ να το ακούει.

Ιχθύες

Οι επόμενες μέρες θα είναι μια περίοδο συναισθηματικής αναταραχής. Θα είναι δύσκολη – και μπορεί να πείτε κάποια πράγματα που θα μετανιώσετε. Αλλά όταν φτάσει στο τέλος της, η σχέση σας θα είναι πιο δυνατή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments