Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για επανασυνδέσεις σχέσεων [29/12/19]

Ζώδια: Οι προβλέψεις για επανασυνδέσεις σχέσεων [29/12/19]
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (29/12/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων [22/12/19].

Κριός

Μην εκπλήσσεστε αν κάποιο άτομο από το παρελθόν εξακολουθεί να σας στοιχειώνει. Αισθάνεστε ενοχές; Μετανιώνετε για κάτι; Ναι, τα αισθάνεστε όλα αυτά.

Θα έρθει μια μέρα που θα συνειδητοποιήσετε τα μαθήματα που έχετε πάρει. Μάθετε να αισθάνεστε ευγνώμονες για την κάθε μέρα που περνά.

Ταύρος

Όταν αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι κάπως στάσιμα σε μια συγκεκριμένη σχέση ή κατάσταση (και είναι) είναι ώρα να ξεκινήσετε από την αρχή. Εύκολο; Καθόλου! Θα χρειαστεί να ξεχάσετε και να συγχωρέσετε για να μπορέσετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Μην τα παρατήσετε μέχρι να γίνει το θαύμα.

Δίδυμοι

Σήμερα βρεθείτε στο επίκεντρο της δράσης και διασκεδάστε. Μαζευτείτε με τους φίλους σας και πηγαίνετε για ένα παιχνίδι μπόουλινγκ. Είναι ένας διασκεδαστικός και ασφαλής τρόπος για να κάνετε κοινωνικές συναναστροφές και να γνωρίσετε κόσμο. Επιπλέον, θα γυμναστείτε κιόλας.

Καρκίνος

Από όλες τις αισθήσεις, η αφή είναι μακράν η πιο οξεία – με την καλή έννοια. Είναι λες και σε κάθε άγγιγμα, παίρνετε φωτιά. Για αυτό αρπάξτε το πρώτο δέλεαρ που θα βρείτε μπροστά σας και αγκαλιαστείτε. Ή πιάστε καθησυχαστικά το χέρι κάποιου ατόμου. Βιώστε τον κόσμο που σας περιβάλλει μέσω της αφής.

Λέων

Το μέλλον επιφυλάσσει έναν χωρισμό. Και ακόμη και αν δεν συμβεί σε εσάς, θα συμβεί σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η καλύτερη συμβουλή που μπορείτε να δώσετε στους άλλους αλλά και στον εαυτό σας, είναι να απέχετε από τις ηλεκτρονικές συσκευές. Διαγράψτε τα τηλέφωνα και τα γραπτά μηνύματα αυτού του ατόμου και μπλοκάρετε τα e-mail του. Εξουδετερώστε τη νοσταλγία με μια αρνητική ανάμνηση.

Παρθένος

Υπερωρίες, δουλειά τα σαββατοκύριακα. Είστε εργένηδες και χαίρεστε κάθε ώρα που επενδύετε στην καριέρα σας. Και θα αποδώσει σε μεγάλο βαθμό. Ανεβείτε στην ιεραρχία όσο ακόμη είστε χωρίς σχέση. Θα έχετε άφθονο χρόνο στο μέλλον για διανυκτερεύσεις στο σπίτι του/της συντρόφου σας και πρωινά χουζουρέματα.

Ζυγός

Το μυαλό σας έχει μολυνθεί από αναμνήσεις ενός τοξικού ντουέτου: εσάς και του/της πρώην σας. Αν δεν έχετε ξεφορτωθεί όλα τα ενθύμια και τις φωτογραφίες, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια διαρκή υπενθύμιση μιας αποτυχημένης σχέσης. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω.

Σκορπιός

Πιάστε μολύβι και χαρτί. Γράψτε ένα ερωτικό γράμμα σε κάποιο άτομο το οποίο έχετε ερωτευτεί. Εάν μάλιστα θέλετε μπορείτε να μην το υπογράψετε. Αφήστε να πλανάται λίγο μυστήριο – είναι πολύ ερεθιστικό. Τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από έναν μυστικό θαυμαστή. Θα αποκαλύψετε την ταυτότητα σας όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη.

Τοξότης

Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα τώρα – αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ήρθε η ώρα να τα απλοποιήσετε λίγο βάζοντας προτεραιότητες. Κάντε μια λίστα με τα τέσσερα-πέντε πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς. Επικεντρωθείτε στο να βρείτε περισσότερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας συναρπάζουν. Κρατήστε τα υπόλοιπα σε αναμονή προς το παρόν.

Αιγόκερως

Καλωσορίστε μια νέα στάση ζωής: Πάρτε ρίσκα, αποδεχτείτε τις αποτυχίες σας, αναζητήστε προκλήσεις και κυνηγήστε τα όνειρα σας. Είστε σε πολύ καλή ψυχική φάση για να ενεργοποιήσετε τη ζωή σας. Κάντε το επόμενο βήμα. Συζητήστε όσα θέλετε να κάνετε με κάποιο άτομο εμπιστοσύνης.

Υδροχόος

Αν συνηθίζετε να κριτικάρετε τους άλλους και να είστε αρνητικοί, σας περιμένει μια δύσκολη μέρα. Όταν αισθάνεστε ότι η ταραχή και αποστροφή αρχίζουν να συσσωρεύονται μέσα σας, απομακρυνθείτε από τον κόσμο και κάντε ένα διάλειμμα. Διαβάστε προσεκτικά τα e-mail σας ή κάντε μια γρήγορη συζήτηση στο διαδίκτυο. Μια μικρή ανταλλαγή πληροφοριών στο διαδίκτυο θα κάνει θαύματα.

Ιχθύες

Μην εκπλαγείτε αν λάβετε πρόσκληση σε έναν γάμο από την «κόλαση». Και ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Για αυτό να είστε ευγενικοί και διακριτικοί. Και πάρτε κάποιον/α μαζί σας που θα σας στηρίξει και θα κατανοεί την κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τουλάχιστον ένα φιλικό πρόσωπο εκεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments