Αθλητισμός

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για τον πάγκο ο Αργύρης Πεδουλάκης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για τον πάγκο ο Αργύρης Πεδουλάκης
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε δεινή αγωνιστική κατάσταση όντας στη τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τους ιθύνοντες προσπαθούν μέσω οικονομικής βοήθειας του Ιβάν Σαββίδη να αλλάξουν την εις βάρους τους κατάσταση.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ως η δυσκολότερη σεζόν αποδεικνύεται η φετινή για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη φιγουράρει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος παρέα με τον συμπολίτη Άρη. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” με μόλις τρεις νίκες σε συνολικά 13 παιχνίδια πρωταθλήματος βρίσκεται σε δεινή θέση, με το ρόστερ του να βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Μοναδική σανίδα σωτηρίας για τον ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη προτίθεται να τραβήξει οικονομικά το “κάρο” προκειμένου η ομάδα να… σώσει τη χρονιά γλιτώνοντας τον υποβιβασμό στην Α2. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και στο παρελθόν έχει δώσει “βαθιές” ανάσες” στο μπασκετικό τμήμα πληρώνοντας αρκετές από τις οικονομικές ατασθαλίες “κλείνοντας” σημαντικές τρύπες.

Με τον δεύτερο γύρο να βρίσκεται προ των πυλών, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Άρη στο ντέρμπι των ουραγών, οι ιθύνοντες της ομάδας τρέχουν να καλύψουν τα μεγάλα αγωνιστικά κενά της ομάδας. Όπως αναφέρεται ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να βάλει… πλάτη φέρνοντας στη συμπρωτεύουσα τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο έμπειρος τεχνικός μετά τη φυγή του από τον Παναθηναικό βρίσκεται χωρίς δουλειά. Η εμπειρία του και ορισμένες σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ θα μπορούσαν να σταθούν ικανά υλικά για να βγει ο ΠΑΟΚ από το αγωνιστικό αδιέξοδο και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να προσφέρει ένα ικανό ποσό – χορηγία στη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στο έμψυχο δυναμικό. Έτσι θεωρείται δεδομένο πως θα προκύψουν αλλαγές στους ξένους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments