Αθλητισμός

Λισάντρο Σεμέντο: Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Λισάντρο Σεμέντο: Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού
Λισάντρο Σεμέντο: Στον Ολυμπιακός εξετάζουν την περίπτωση του πρώτου σκόρερ του ΟΦΗ.

Λισάντρο Σεμέντο: Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση εδώ και πολλά χρόνια ότι πρώτα εξετάζει τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και έπειτα στρέφουν τα ραντάρ τους στο εξωτερικό. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά έχουν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και ξεχώρισαν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπρούνο, ο οποίος εξαργύρωσε την καλή του χρονιά στον Ατρόμητο με μεταγραφή στον Πειραιά. Τον Γενάρη του 2019 οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Γιώργο Μασούρα από τον Πανιώνιο με τον οποίο σκόραρε ακατάπαυστα. Παρόμοια περίπτωση είναι και αυτή του Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ.

Ο επιθετικός των Κρητικών βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού και είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Σεμέντο βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, όντας και ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με τα έξι γκολ που έχει σημειώσει.

Η περίπτωση του εξτρέμ των Κρητικών όμως παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. Ο Σεμέντο αγωνίζεται στον ΟΦΗ με τη μορφή του δανεισμού από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Αυτό σημαίνει πως για να προχωρήσει η περίπτωση του θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως και η ολλανδική ομάδα, η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Παραμένει, πάντως ο ποδοσφαιριστής που αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό και κατέχει πολύ υψηλή θέση στη λίστα των Πειραιωτών.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο Σεμέντο, μάλιστα αν το πρωτάθλημα γίνει κανονικά το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί κανονικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments