Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Θα απέχουμε από κάθε κουβέντα αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ”

Ολυμπιακός: “Θα απέχουμε από κάθε κουβέντα αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ”
Ολυμπιακός:«Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά, είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφεραν πηγές της κόκκινης ΠΑΕ

Ολυμπιακός: Χωρίς του εκπροσώπους της “κόκκινης” ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της Super League το απόγευμα της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου 2019. Οι Πειραιώτες τόνισαν πως σε περίπτωση που δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, τότε δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» σε οποιαδήποτε συζήτηση. “Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία” ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση, πηγές του Ολυμπιακού ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα, εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά, είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Εξηγώντας με σαφήνεια την άτεγκτη στάση που θα τηρήσει ο Ολυμπιακός απέναντι σε όλους όσοι έχουν προκαλέσει ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είτε αυτοί είναι διαιτητές, είτε παράγοντες. Εξάλλου, όπως σημειώθηκε, «όταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό, δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά, εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».

Από το Δ.Σ. της Super League απουσίαζε και η Λαμία. Οι εκπρόσωποι της ομάδας της Φθιώτιδας δεν κατάφεραν να φτάσουν στην Αθήνα λόγω της έντονης η κακοκαιρία που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments