Αθλητισμός

Super League: Το πρωί της Τρίτης το κρίσιμο ραντεβού με την ΚΕΔ

Super League: Το πρωί της Τρίτης το κρίσιμο ραντεβού με την ΚΕΔ
Super League: Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται κρίσιμη καθώς από την εξέλιξή της θα καθοριστεί το άμεσο μέλλον του πρωταθλήματος.

Super League: Το πρωί της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στην αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής και την ΚΕΔ, με θέμα την αποχή που έχουν εξαγγείλει οι Έλληνες διαιτητές έως τις 17 Ιανουαρίου. Τη Super League θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Μηνά Λυσσάνδρου, Γιώργο Μποροβήλο και Ηλία Πουρσανίδη, ενώ στη συνάντηση είναι πολύ πιθανό να παραστεί αντιπροσωπεία των διαιτητών.

Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται κρίσιμη, καθώς από την εξέλιξή της θα καθοριστεί το άμεσο μέλλον του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα η 17η αγωνιστική, που έχει οριστεί για το σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου 2020.

Γιώργος Μποροβήλος: «Εκτιμώ πως η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά»

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση με τους Έλληνες διαιτητές και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis.

«Νομίζω ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα είναι παρών και ο κ. Γραμμένος. Η συνάντηση πρέπει να γίνει το συντομότερο για να διεξαχθεί η αγωνιστική του σαββατοκύριακου. Όλοι ξέρουμε τι θέλουν οι διαιτητές, αλλά στο έγγραφό τους δεν αναγράφονται συγκεκριμένα αιτήματα», δήλωσε αναφερόμενος στη συνάντηση αντιπροσωπείας της Λίγκας με την ΕΠΟ. «Αντιμετωπίζουν (οι διαιτητές) κάποια προβλήματα, που, όμως, δεν λύνονται σε μία νύχτα. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και σε τι χρόνους. Θα ζητήσουμε από τους διαιτητές μία κατανόηση και να καταλάβουν ότι απαιτείται χρόνος. Δεν μπορούν όλα να λυθούν παραμονή Πρωτοχρονιάς», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments