Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Περιζήτητος ο στόπερ του Ολυμπιακού

Ρούμπεν Σεμέδο: Περιζήτητος ο στόπερ του Ολυμπιακού
Ρούμπεν Σεμέδο: Η ηγετική παρουσία του Πορτογάλου αμυντικού στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού δεν περνά απαρατήρητη από την ευρωπαϊκή αγορά.

Ρούμπεν Σεμέδο: Μέσα σε πέντε μήνες ο Πορτογάλος αμυντικός έχει καταφέρει να “ριζώσει” για τα καλά στον Ολυμπιακό. Οι εκπληκτικές του επιδόσεις στα μετόπισθεν ικανοποιούν και τους πιο δύσπιστους, φανερώνοντας πως ο 25χρονος ήρθε στο Λιμάνι για να ηγηθεί των “Ερυθρόλευκων”.

Από την ημέρα που βρέθηκε στον Πειραιά ήταν βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα ξεδίπλωνε τις αρετές του στο χορτάρι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η παρουσία του ήταν εξαιρετική, καθώς με επιθετικούς όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδειξε να τα πηγαίνει περίφημα. Αυτές οι εικόνες όπως ήταν φυσικό δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που κατά καιρούς δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρεται μάλιστα και από τα ρεπορτάζ, τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία των “Ερυθρόλευκων” υπάρχει έντονη κινητοποίηση, καθώς όπως φημολογείται μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα αναμένεται να προβεί σε επίσημη κρούση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 25χρονου στόπερ.

Το όνομα αυτής δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο όπως διαρρέεται ανήκει στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Σεμέδο το περασμένο καλοκαίρι από την Βιγιαρεάλ έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν ποτέ μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του παίκτη, τότε το ποσό που θα τεθεί σε διαδικασία συζήτησης θα ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments