Αθλητισμός

Super League: Την Πρωτοχρονιά η απόφαση των διαιτητών

Super League: Την Πρωτοχρονιά η απόφαση των διαιτητών
Super League: Η δια περιφοράς ψηφοφορία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα δεν έγινε τελικώς, καθώς μετατέθηκε για το πρωί της Πρωτοχρονιάς (1/1).

Super League: Την πρώτη ημέρα του χρόνου θα γίνει τελικώς η ψηφοφορία μεταξύ των Ελλήνων διαιτητών και βοηθών, προκειμένου να ληφθεί απόφαση αν θα συνεχίσουν την αποχή τους από τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου έως τις 17 Ιανουαρίου. Η δια περιφοράς ψηφοφορία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα δεν έγινε τελικώς, καθώς μετατέθηκε για το πρωί της Πρωτοχρονιάς (1/1).

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, μαζί με τους Γιώργο Μποροβήλο και Ηλία Πουρσανίδη συναντήθηκαν σήμερα στην ΕΠΟ με αντιπροσωπεία των διαιτητών, με στόχο να βρεθεί λύση στο μείζον θέμα της αποχής, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο πλευρές συνομίλησαν για αρκετές ώρες, αλλά δεν βγήκε «λευκός καπνός» από τη συνάντηση.

«Επειδή εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας. Οι ίδιοι εσωτερικά θα αποφασίσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λυσάνδρου.

Στήριξη Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές

Ο αρχιδιαιτητής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στη σημερινή «μαραθώνια» συνάντηση της ΕΠΟ με την αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα της αποχής των Ελλήνων διαιτητών για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments