Ελλάδα

Mega: Όλα τα νέα ονόματα που πήρε το μεγάλο κανάλι

Mega: Όλα τα νέα ονόματα που πήρε το μεγάλο κανάλι
Mega: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ για την επιστροφή του μεγάλου καναλιού.

Mega: Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η Alter ego του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε την ταινιοθήκη και το λόγκο του καναλιού. Τον τελευταίο καιρό τρέχουν οι διαδικασίες προκειμένου το Mega να βγει ξανά στον αέρα. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα γίνει αυτό ή αν θα πάρει τη θέση του ONE, αλλά αυτό δεν μποδίζει τον γνωστό επιχειρηματία να έχει συμφωνήσει με κορυφαία ονόματα.

Οι προθέσεις των ανθρώπων που τρέχουν το πρότζεκτ δεν είναι απλά να επιστρέψει το Mega, αλλά να πάρει ξανά την πρώτη θέση της τηλεθέασης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ενταχθούν στο ρόστερ του καναλιού κάποια πρόσωπα αγαπητά προς τον κόσμο. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει κάποιες μεγάλες συμφωνίες.

Ποιοι θα είναι στο Mega

Στον τομέα της ενημέρωσης φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τους Χριστίνα Λαμπίρη, Νίκο Ευαγγελάτο, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Γιάννη Πρετεντέρη. Στον τομέα της ψυχαγωγίας με τους Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αντώνη Ρέμο, Μαίρη Συνατσάκη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργο Καπουτζίδη και Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι επικρατέστερες για τις θέσεις της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι οι Δώρα Αναγνωστοπούλου και Ράνια Τζίμα, με την πρώτη να αναλαμβάνει το καθημερινό δελτίο και τη δεύτερη αυτό του Σαββατοκύριακου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments