Lifestyle

Οι 10 χωρισμοί της ελληνικής showbiz το 2019 που κανείς δεν περίμενε

Οι 10 χωρισμοί της ελληνικής showbiz το 2019 που κανείς δεν περίμενε
Το 2019 φτάνει στο τέλος του, όπως ακριβώς έφτασαν στο τέλος τους και κάποιες σχέσεις στην ελληνική showbiz, τις οποίες κανείς δεν περίμενε.

Παρά το γεγονός πως το 2019 δεν ήταν δίσεκτο, συνεπές και… γρουσούζικο σύμφωνα με τις παραδόσεις, εντούτοις μέσα στη χρονιά υπήρξαν πολλά ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν ενώ κανείς δεν το περίμενε. Κι αυτό γιατί πολύ απλά έμοιαζαν εντελώς ευτυχισμένοι τόσο στις δημόσιες εξόδους τους, όσο και στις τρυφερές φωτογραφίες που ανέβαζαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Ας δούμε για ποια ζευγάρια το 2019 δεν αποδείχθηκε και τόσο τυχερό τελικά.

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής των Onirama αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και 9 χρόνια γάμου. Μάλιστα, ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο με μήνυμα στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, σοκάροντας τους θαυμαστές τους. Παρά τον χωρισμό τους, και οι δύο τόνισαν πως θα παραμείνουν δεμένοι κι αγαπημένοι για χάρη των δύο γιων τους.

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή

Ο διάσημος τραγουδιστής και το εντυπωσιακό μοντέλο πριν χωρίσουν οριστικά, είχαν έναν πρώτο και μια επανασύνδεση, η οποία όμως τελικά δεν κράτησε. Έτσι, ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι χώρισε για δυο λόγους: O πρώτος ήταν ότι ο δεσμός τους είχε λάβει υπερέκθεση κάτι που δεν άρεσε στον τραγουδιστή και ο δεύτερος ότι η παρουσιάστρια ήταν έτοιμη να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα, ενώ ο τραγουδιστής όχι.

Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ, αποφάσισε να χωρίσει μετά από 9 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η απόφαση του Πάνου Μουζουράκη να περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο εξωτερικό, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας Σολωμού, είναι μερικοί από τους λόγους που η σχέση τους κλονίστηκε.

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια κοινής ζωής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μάλιστα, είχε ανακοινώσει το τέλος της σχέσης στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1. «Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μίνως Μάτσας – Μαρία Κίτσου

Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Κίτσου που ο περισσότερος κόσμος γνώρισε μέσα από τις «Αγριες Μέλισσες», ήταν ζευγάρι με τον γνωστό συνθέτη Μίνωα Μάτσα. Η τηλεοπτική «Λενιώ», είχε σχέση εδώ και έναν χρόνο περίπου με τον μουσικοσυνθέτη. Οι δυο τους πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ θα συνεργαστούν και επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου θα παίξει στην παράσταση «Μακμπέθ» του Σαίξπηρ, στην οποία ο Μίνωας Μάτσας να επιμελείται τη μουσική.

Ορέστης Τζιόβας – Κατερίνα Φλώρου

Το ζευγάρι χώρισε έναν χρόνο μετά τον γάμο του. Την είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιτμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day. Ο γοητευτικός ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στον Μιχάλη Πλεμμένο, στην οποία επιβεβαιώνει το δυσάρεστο γεγονός. «Έχουμε χωρίσει με την Κατερίνα. Ο γάμος μας έφτασε στο τέλος. Δεν βρήκαμε κοινό τόπο… Τα διαδικαστικά του διαζυγίου θα γίνουν εν καιρώ… Δεν νομίζω ότι θα τα ξαναβρούμε, δώσαμε χρόνο πριν χωρίσουμε αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε τον κοινό μας παρονομαστή… Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 μήνα, αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερη αντιπαράθεση. Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός μας… Ήθελα να έχω μιλήσει με την Κατερίνα πριν ανακοινώσω τον χωρισμό μας…», είχε πει χαρακτηριστικά.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη

Η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσσα Καλογρίδη απασχόλησε πολύ τα φώτα της δημοσιότητας. Κι ενώ έδειχναν πολύ αγαπημένοι, ξαφνικά ήρθε η είδηση του χωρισμού τους. Μπορεί οι δυο τους να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ωστόσο, παραμένουν καλοί φίλοι.

Παύλος Χαϊκάλης – Μαρία Λύκου

Ο δημοφιλής ηθοποιός χώρισε με τη Μαρία Λύκου, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου. Ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του του γάμου τους, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του και δήλωσε ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την παντρευτεί ξανά, αυτή τη φορά κάνοντας θρησκευτικό γάμο, μιας και είχαν παντρευτεί με πολιτικό.

Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη

Η σχέση τους ξάφνιασε αρκετούς. Τον χωρισμό τους είχε ανακοινώσει στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά Των Κου Κου», ο Γιώργος Κρικοριάν. «Έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση. Η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης. Ένας μεγάλος παράγοντας για τον χωρισμό ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη», είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Νικολέττα Καρρά – Φώτος Πιττάτζης

Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους πήραν μέσα στο 2019 και η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά με τον επιχειρηματία Φώτος Πιττάτζης. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Κύπρο το 2012, αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 7 χρόνια γάμου. Φαίνεται πως καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους έπαιξε το γεγονός πως το πρώην ζευγάρι ήταν αναγκασμένο να περνά πολύ χρόνο χωριστά. Η Νικολέτα Καρρά στην Αθήνα και ο Φώτος Πιττάτζης στην Κύπρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments